Odpověď Medveděva do USA: Nacisty 21. století rozdrtíme a jejich přisluhovače taky

07.01.2023 14:36 | Ze sítí

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se ve svých projevech opakovaně obracel i na ruské občany a v jejich mateřštině jim popsal, jaké hrůzy na Ukrajině páchá ruská armáda. Teď se v podobném duchu na ruské občany obrátila i ambasáda USA v Moskvě. Přidala i zvláštní video. Bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv kvůli tomuto vzkazu vypěnil.

Odpověď Medveděva do USA: Nacisty 21. století rozdrtíme a jejich přisluhovače taky
Foto: Telegram
Popisek: Dmitrij Medveděv

Ruská agrese proti Ukrajině trvá již více než 300 dní, na ukrajinské domy i dětská hřiště dopadají ruské rakety. Na jedné z nich bylo v ruštině uvedeno přání do nového roku. Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj se několikrát obrátil na Rusy, vyložil jim, jaké hrůzy páchá ruská armáda na ukrajinském území,  sdělil jim, že válku rozpoutal jeden šílenec, který se neohlíží na svůj národ. Měl na mysli ruského prezidenta Vladimira Putina.

„Celá ta válka, kterou vedete, vy jste Rusko, to není válka s NATO, jak lžou vaši propagandisté. Není to válka o něco historického. Je to o tom, aby jeden člověk zůstal u moci až do konce svého života. A co bude s vámi všemi, i s občany Ruska, se ho netýká,“ popsal Vladimira Putina ukrajinský prezident. v noci na 1. ledna 2023.

„Váš vůdce chce ukázat, že má za sebou vojska a že má náskok. Ale on se jen schovává. Schovává se za vojska, za rakety, za zdi svých rezidencí a paláců. Schovává se za vás a spaluje vaši zemi a vaši budoucnost. Nikdo vám nikdy neodpustí teror. Nikdo na světě vám to neodpustí. Ukrajina nikdy neodpustí. A vy sami mu neodpustíte všechno, co zničí, a každého, koho zabije,“ pokračoval Zelenskyj.

V podobném duchu se přímo na ruské občany obrátila také americká ambasáda v Moskvě.

„Věříme, že to, co se děje, vás není hodné, a jsme solidární s každým z vás, kteří se snažíte vytvořit klidnější budoucnost,“ napsala ambasáda na twitteru. Součástí vzkazu bylo také video, na kterém vedle sebe bok po boku stáli během druhé světové války američtí vojáci a sovětští vojáci. Bok po boku stáli američtí prezidenti se sovětskými generálními tajemníky a uzavírali různé dohody, na jejich základě se měl svět stát bezpečnějším. Celé video končí záběry z ruské invaze na Ukrajinu.

Video americké ambasády v Moskvě

 

Bývalého prezidenta Dmitrije Medveděva toto video zvedlo ze židle. Na sociální síti Telegram se na Američany obořil. Američany označil za „prvotřídní zrůdy“.

„Končí v jejich typickém odporném jezuitském stylu: ‚Jsme solidární s každým z vás, kdo usiluje o mírovější budoucnost.‘ A válka na Ukrajině podle nich není hodna takových lidí. I pro tyto prvotřídní zrůdy je to vrchol cynismu a hranice morální degradace,“ napsal Medveděv.

„Spojené státy utrácejí desítky miliard za válku na Ukrajině, dodávají zbraně v gigantickém měřítku a cizíma rukama vyhlazují tisíce lidí. To je nehorázný cynismus v nejlepších tradicích nacistů. Ano, ve skutečnosti jsou ti zkurv*syni, kteří jsou takovými nesmysly, pravými dědici říšského ministra propagandy Josefa Goebbelse,“ nebral si servítky.

Odpovědí na americká slova budou podle Medveděva rakety Zircon s odpovídajícími náložemi a s doletem tisíc kilometrů. „Přivede k rozumu každého, kdo představuje přímou hrozbu pro Rusko a pro naše spojence,“ napsal Medveděv.

Američanům slíbil jediné. Pokud to nepůjde jinak, Rusové prý budou využívat jazyka síly a rozdrtí nacisty 21. století a všechny jejich přisluhovače.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Americkej fašismus bude brzy vymýcen jako plevel, po zásahu ruských a čínských odborníků, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskuseešalonek , 07.01.2023 16:25:36
Nedivím se Medvědovi, jelikož CIA do toho "mírového poselství" zamontovala subliminální vzkaz, něco ve smyslu "příroda není nyní nic víc než privátní vlastnictví". Proč to tam kluci namixovali hned od patnácté sekundy, je záhadou...

|  7 |  0

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…