Odsouzený plakátový čmáral chystá politikům naschvál, který je bude bolet

04.10.2012 13:46

Řidič autobusu Roman Smetana, který byl odsouzen za malování tykadel politikům na předvolebních billboardech, poslal svojí „omluvenku“ do Olomoucké vazební věznice mluvčí Markétě Zimové.

Odsouzený plakátový čmáral chystá politikům naschvál, který je bude bolet
Foto: repro YouTube.com
Popisek: Roman Smetana, za počmáraný plakát 100 dní vězení

Ihned na začátku poukázal na to, že nehodlá nastoupit k výkonu trestu v řádném termínu, a to 8. října 2012.

„Neberte si to prosím osobně, v Olomouci se mi opravdu líbilo, a to především ve srovnání s pražským Pankrácem, ale jsouce již zkušeným zločincem hodlám zachovat svůj modus operandi, budu tedy mařit, budu se chvíli skrývat a následně se nechám v nějaký 'vhodný' okamžik opět chytit. Třeba těsně před volbami,“ vyjádřil se pro Aktuálně.cz Smetana.

Pozdravujte ode mě

Pokud by skončil v jiné věznici, tak žádá, aby byl přeložen do své rodné Olomouce. „Pozdravujte ode mne, prosím, své kolegy v uniformě a také kuchaře, kteří v rámci vězeňských podmínek předváděli přímo nadlidské výkony,“ zakončuje Smetana svoji omluvenku. V závěru dodává pozdrav ve formě brzkého shledání.

Toto není řidičův první výstřelek. V úterý se dokonce nechal slyšet, že by zvažoval i stížnost k Ústavnímu soudu a na to požádal o bezplatné právní zastoupení bývalého ministra vnitra Ivana Langera (ODS), ten to ale rázně odmítl.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: afk

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…