Ohromující slova o Jiřině Bohdalové. Co si prý vytrpěla kvůli Zemanovi...

05.11.2018 9:21

Herec a ředitel pražského divadla Na Jezerce Jan Hrušínský poskytl rozhovor serveru Aktuálně.cz. Hrušínský je znám svým velmi ostrým postojem vůči současným představitelům Česka, především tedy proti prezidentu Miloši Zemanovi. Věří však, že se ze současného zmaru dostaneme.

Ohromující slova o Jiřině Bohdalové. Co si prý vytrpěla kvůli Zemanovi...
Foto: hns
Popisek: Jiřina Bohdalová podpořila Miloše Zemana

Hrušínský se mimo jiné v rozhovoru vyjádřil k tomu, jak vnímá herečku Jiřínu Bohdalovou. Ta hraje ve třech hrách jeho divadla a přitom byla jednou z tváří první kampaně prezidenta Miloše Zemana.

Anketa

Vadí vám, že Jarek Nohavica osobně přijal medaili od Putina?

6%
94%
hlasovalo: 25733 lidí

„Je to její věc. Já mám jiný názor, tohle je její volba. Ptal jsem se, jestli si uvědomuje, že pokud se vyplní, čeho chce Zeman docílit, tak připravuje krušný život svým potomkům,“ uvedl Hrušínský. Podle jeho slov není Bohdalová v lehké situaci. 

Původní text ZDE.

„Při druhé volbě už mezi aktivními podporovateli nebyla, i když asi mezi ně stále patří. Po první volbě chodilo do divadla hodně dopisů – a pozor, ne anonymy –, kde lidi psali, že ji milovali a jsou zklamaní z toho, co udělala. Vždycky jsem ji bránil, protože je jednou z nejlepších, ne-li nejlepší současnou herečkou. Na Jezerce hraje od roku 2005 a hodně divadlu pomohla v našem začátku,“ sdělil Hrušínský se slovy, že je hrdý, že právě divadlo Na Jezerce si Bohdalová zvolila za své. V Divadle na Vinohradech se podle něj k ní nezachovali nejlépe. 

„Před nějakými dvaceti lety by možná měla víc síly Zemana odmítnout,“ zakončil.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…