Ohrožení: „Američan“ Farský má už hodně velký problém. I Rakušan

11.01.2022 15:10 | Ze sítí

Publicista Miroslav Motejlek se vyjádřil k aktuálnímu dění v hnutí STAN a k tomu, co by se mohlo v budoucnu stát při prezidentské volbě. Bojí se totiž, aby na Hradě neusedlo „pometlo z Průhonic“. „Kluci ze STAN“ pro to prý dělají vše. Motejlek, jeden z předních ekonomických novinářů, přitom proti Babišovi dlouhodobě vystupuje.

Ohrožení: „Američan“ Farský má už hodně velký problém. I Rakušan
Foto: TOP09
Popisek: Poslanec Jan Farský

„Kluci ze STAN dělají vše pro to, aby nejpozději příští rok usedlo na Hradě pometlo z Průhonic. Se znepokojením zjišťuji, že jeho jméno je mi stále méně odpornější,“ podotkl Motejlek, který v minulosti dnes již expremiéra Andreje Babiše kritizoval.

„Měl jsem výhrady k tomu, jak komunikovala vláda ANO. Teď si říkám, že to nebylo vlastně tak zlý,“ podotkl následně jeden diskutér. A Motejlek ještě zareagoval: „To je mazec, co?“ Zároveň však přiznal, že to tak trošku čekal.

„Jedna věc je špatná komunikace a neurvalost, druhé naprostá absence svědomí a láska k východním ‚zmrdům na koni‘. Kdo čekal, že nastupujou andělé, je stejně naivní jako voliči Miloše Zemana,“ zmínil další diskutér. „Jsem nekonečný idealista a jsem tomu rád,“ poznamenal Motejlek.

Statusu předcházel jiný Motejlkův komentář. „Poslanec a stipendista/stážista Farský si rozhodně měl nechat pro sebe, že svoji půlroční stáž konzultoval s Rakušanem a Fialou,“ dodal také Motejlek. A napsal i toto: „Je fajn a chvályhodné, že pan Farský jede studovat do USA. Stejně fajn a chvályhodné by bylo, kdyby svoje místo ve Sněmovně přepustil náhradníkovi. Jestli nechápe proč, tak potěš pánbůh,“ uvedl

Jan Farský včera oznámil, že rezignuje na post předsedy poslaneckého klubu hnutí Starostů a nezávislých. Půl roku bude na stáži na univerzitě v americkém Oregonu. Fulbrightova komise podpořila jeho projekt a získal stipendium. Plat poslance bude během svého pobytu v USA posílat několika neziskovým organizacím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…