Okamura: Kdyby začal Rath zpívat, co ví...

11.06.2012 13:07

Korupci lze vymýtit jedině tak, že dáme beztrestnost těm pachatelům, kteří napráskají své komplice. Touha zachránit si krk by mohla rozmotat předivo korupce i tam, kde se to jinak zdá beznadějné. I takový Janoušek by v případě hrozby trestu začal vypovídat, myslí si podnikatel Tomio Okamura.

Okamura: Kdyby začal Rath zpívat, co ví...
Foto: Ladislav Carda
Popisek: Volební vůz Tomia Okamury

„Už asi tušíte, proč zatím žádná vláda a vládní strany nepodpořily návrhy na zavedení institutu korunního svědka,“ píše na svém blogu Tomio Okamura.

Kdyby dnes začal zpívat takový David Rath, mělo by to vážné důsledky nejen pro sociální demokracii, ale i pro ostatní strany, neboť by pravděpodobně utrhlo lavinu.

Celý článek Tomia Okamury ZDE

"Co by řekli vyšetřovatelům například komplicové jistého náměstka, dnes ministra, který nakoupil smrtící padáky za stamiliony?“ ptá se podnikatel. Nebo do vězení se chystající exposlanec Wolf, který z ničeho nic začal hlasovat proti své ČSSD s pravicovou vládou. I takový Roman Janoušek by výměnou za beztrestnost prý svlékl své politické kumpány do naha.

Zavedení beztrestnosti pro ty, kteří usvědčí své komplice, je podle Okamury jedinou možností, jak rozbít omertu politických mafiánů.

„Poslanci Marku Bendovi, který je odpůrcem korunního svědka, vadí beztrestný práskač. No, mně a myslím celé společnosti vadí beztrestní zloději,“ myslí si podnikatel.

Bez práskačů se prý nikdy nikam nedostaneme. Proto Tomio Okamura apeluje na všechny slušné poslance, aby vrátili do hry institut korunního svědka. 

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…