Okamura: Musíme se bránit, jinak skončíme jako dekadentní zdegenerovaný takzvaný Západ

14.09.2020 15:31

„Západ již pro nás není vzorem, ale mílovými kroky směřuje do otroctví nesvobody. Rozmáhá se tam i rasismus naruby. Britská veřejnoprávní BBC zavádí kvóty na etnické „menšiny“. To samé platí pro filmové Oscary,“ napsal na svůj oficiální facebook předseda hnutí SPD, které zastává názor, že se lidé nemají hodnotit podle své rasy.

Okamura: Musíme se bránit, jinak skončíme jako dekadentní zdegenerovaný takzvaný Západ
Foto: Repro Facebook SPD
Popisek: Tomio Okamura (SPD) na semináři o právním státě

Předseda SPD reagoval na změnu při udělování Oscarů. Filmy, které budou chtít ocenění získat, budou muset splnit dvě ze čtyř kategorií a více reprezentovat menšiny, ženy nebo například LGBT.
 
„Jejich pravidla nově stanovují přesná procenta nebo počty herců, produkčních a marketingových pracovníků, stážistů i jiných filmových profesí včetně kameramanů či kostýmních návrhářů, které musí být obsazeny příslušníky jiné než bílé rasy, ženami, lidmi se zdravotním postižením nebo s menšinovou sexuální orientací,“ napsal Okamura s tím, že hnutí SPD odmítá kvóty, pozitivní diskriminaci a rasismus naruby. 
 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec
 
„Vidíme zde, že sluníčkářský „boj proti rasismu“ vede k protibělošskému rasismu. Podobné je to i u amerických firem. Takzvaný diverzitní manažer bude dohlížet na rasovou různorodost ve firmě a dbát na to, aby v daném podniku nedocházelo k nerovnoměrnému zastoupení příslušníků jednotlivých ras, pohlaví a sexuální orientace,“ píše Okamura. 
 

Anketa

Považujete Miloše Zemana za lháře?

21%
79%
hlasovalo: 16087 lidí
 
Hnutí SPD zastává názor, že lidé se mají hodnotit podle toho, jak se chovají, jak dodržují zákon, jak pracují, jaké mají lidské kvality, a ne podle své rasy. „Musíme se bránit, nebo skončíme jako dekadentní zdegenerovaný takzvaný Západ,“ myslí si Okamura.
 
„Takže, abyste dostal nějakou pozici, budete muset předložit průkaz o černošském původu a že máte čistou černošskou rasu? Budete muset dokládat svůj rasový původ, podobně jako v Třetí říši a Protektorátu se musel prokazovat árijský původ? Abyste dostal nějakou pozici, budete muset dokazovat, že jste gay? A budou se zavádět kvóty na bělochy v basketbalu nebo jazzu a hip hopu? A budou podle oscarových kvót muset hrát třeba v remaku Pádu Třetí říše esesáky černoši?“ ptá se na závěr předseda SPD. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…