Okamuru vymete nová vláda z funkcí? Po této zprávě se rozzuření fanoušci SPD vrhli na ČSSD. Jen pro silné povahy

23.04.2018 8:15

ČSSD zamýšlí rozhádat ANO a okamurovce. Píše to alespoň server Novinky.cz souvislosti s tím, že ČSSD žádá jako pojistku vymést zástupce SPD Tomio Okamury z vedoucích pozic ve Sněmovně. Sociálním demokratům totiž vadí, že ANO by mohlo hlasovat společně s okamurovci za zády sociální demokracie.

Okamuru vymete nová vláda z funkcí? Po této zprávě se rozzuření fanoušci SPD vrhli na ČSSD. Jen pro silné povahy
Foto: ReproFoto: Facebook
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura.

Možné změny ve vedení Sněmovny připustil v nedělním pořadu České televize Otázky Václava Moravce místopředseda Jaroslav Faltýnek. „Vzhledem k tomu, že mě to stálo půl roku života, tak z toho ale nemám žádnou radost,“ podotkl Faltýnek.

Anketa

Zeman jel na sjezd KSČM a nejel na pohřeb kardinála Berana. Jak se k tomu stavíte?

hlasovalo: 11157 lidí

Původní text ZDE

Předseda ANO Andrej Babiš má na věc jiný názor. Domnívá se, že Sněmovna byla ustanovena a není důvod to měnit. ČSSD prý také usiluje o post v čele hospodářského výboru, jemuž předsedá místopředseda SPD Radek Fiala. SPD pak obsadila také bezpečnostní výbor a to Radkem Kotenem. 

„Pokud by hnutí ANO přistoupilo na odstranění zástupců SPD, tak by hnutí ANO přišlo o veškerou naši potenciální podporu pro jejich návrhy. Vláda by tak byla ze strany ČSSD snadno vydíratelná,“ zmínil Okamura s tím, že jen hlupák by na tohle skočil. 

„Tak tohle už je nehoráznost !!!! Postup ČSSD by si žádal podstatně drsnější vyjádření, ale nebudeme klesat na úroveň páně Hamáčka !!! Ovšem, SPD byla v demokratických volbách zvolena 540 000 občany do PS ČR, a proto nám není jasné, jak si p.Hamáček může dovolit zpochybňovat stávající obsazení výborů či vedení Sněmovny,“ zareagovali zostra na facebookovém profilu SPD Jihočeského kraje.

„Pan Hamáček by potřeboval propláchnout hubu pěstí,“ zaznívalo pak v diskusi od příznivců SPD. „Socani jsou zmetci, nic se nezměnilo,“ bylo rovněž k vidění mezi diskusními příspěvky.

A řeč přišla i na Andreje Babiše (ANO).

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…