Orbán znovu promluvil: Islamizace Evropy je reálná!

08.09.2017 9:43

Server breitbart.com přinesl další vyjádření Viktora Orbána. Maďarský předseda vlády trvá na tom, že islamizace Evropy skutečně probíhá a je třeba se jí bránit. Třeba odmítáním povinných kvót na přerozdělování migrantů. Evropský soudní dvůr sice před pár dny vynesl verdikt, že k odmítání kvót není důvod, ale maďarský premiér si trvá na svém.

Orbán znovu promluvil: Islamizace Evropy je reálná!
Foto: Presalocala.com
Popisek: Maďarský premiér Viktor Orbán

Maďarský předseda vlády znovu odmítl kritiku, která se na jeho hlavu snáší z EU za to, že odmítá přijímat uprchlíky. Premiér sídlící v Budapešti na tom ale nehodlá nic měnit. Je totiž přesvědčen, že rizikem pro EU není on, ale postupující islamizace Evropy.

„Islamizace Evropy je reálná,“ zopakoval před několika dny. Hrozí nám prý, že v roce 2030 budou muslimové v Evropě čítat až dvacet procent populace, díky nově příchozím Afričanům. Proto je podle jeho názoru třeba odmítnout systém povinných kvót na přerozdělování migrantů a na místo toho chránit vnější hranice EU. Trval také na tom, že je věcí každé členské země, komu možní usadit se, a koho naopak přes své hranice nepustí. Kupříkladu obyvatelé Spojených států si to velmi dobře uvědomují a na své území nepouští každého. EU by se podle Orbána měla chovat podobně.

Celý článek v angličtině naleznete zde.

„Takže když říkáme už dost, tak jen bráníme status quo,“ pokračoval  Orbán, který takto odmítl přání bruselských byrokratů, jak trvání na kvótách popsal Breitbart.com. „Maďarští voliči jasně uvedli, že tuhle pravomoc nechtějí delegovat na Brusel a chtějí nadále sami rozhodovat o tom, koho nechají žít na svém území,“ pokračoval Orbán.

Maďarský premiér je navíc přesvědčen, že s ním řada evropských politiků ve skrytu duše souhlasí, jen se bojí své názory pronést nahlas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…