Oslavím teprve, až Klaus zemře. Flegr dal průchod emocím

19.06.2021 19:12

Druhý český prezident Václav Klaus oslavil v pátek na Pražském hradě narozeniny. Vedle stávajícího prezidenta Miloše Zemana mu přišel popřát i velvyslanec Ruska v Praze Alexandr Zmejevskij, který mu nejen popřál, ale předal mu i písemnou gratulaci od prezidenta Ruské federace Vladimira Putina. A parazitolog Jaroslav Flegr udeřil. Oslaví prý Klausovy první nedožité narozeniny. Šéfredaktor serveru Forum24.cz Pavel Šafr také nešetřil ostrými slovy.

Oslavím teprve, až Klaus zemře. Flegr dal průchod emocím
Foto: Repro XTV
Popisek: Bývalý prezident ČR Václav Klaus

Anketa

Vážíte si exprezidenta Václava Klause?

37%
32%
hlasovalo: 18892 lidí
Václav Klaus v pátek oslavil narozeniny. Významné kulatiny. Narodil se 19. června 1941. K osmdesátinám mu přišli popřát europoslanec ODS Jan Zahradil, ekonomický expert téže strany Jan Skopeček, hudebník Ondřej Hejma, ale také ruský velvyslanec v Praze Alexandr Zmejevskij.

A to naštvalo parazitologa Jaroslava Flegra, který vyjádřil naději, že sešlost na Hradě snad alespoň monitorovala Bezpečnostní informační služba. Jen si poněkud popletl zkratku jedné z českých tajných služeb a označil ji za „BIZ“.

„I samolibí žlučovití staříci, dlouhodobě hájící zájmy nepřátelské mocnosti a hlásající nebezpečné nesmysly, mají právo oslavit v kruhu spřízněných duší své narozeniny. (Doufám, že se tak stalo pod dohledem BIZ.) A já budu mít zase právo oslavit ty jejich první nedožité,“ napsal doslova parazitolog.

Klausova oslava

Šéfredaktor serveru Forum24.cz taktéž na Twitteru napsal, že Klaus udělal pro tuto republiku mnoho dobrého, ale na stará kolena se z něj stal „hloupý nácek“.

„Václav Klaus udělal pro naši zemi mnoho dobrého. Jeho koncept privatizace a politické plurality efektivně rozbil komunistický monopol státu, a tím nám přinesl svobodu a prospěch. Škoda, že se VK na stará kolena zbláznil a stal se z něj hloupý nácek. Poškodil tím své vlastní dílo,“ napsal Šafr.

Klausova oslava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…