Ostrá výměna: Renč je "debil"! A Samková "cikánská kráva"!

06.11.2013 17:04

Advokátka Klára Samková na sociální síti uveřejnila dotaz časopisu Pestrý svět. Ten ji žádá o reakci na údajná slova režiséra Filipa Renče, který na její adresu měl naznačit, že je to „cikánská kráva“. Sama Samková ho již předtím označila za „debila“, který v seriálu Sanitka 2 zkresluje romskou otázku.

Ostrá výměna: Renč je "debil"! A Samková "cikánská kráva"!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka Klára Samková

Advokátka Klára Samková nejde pro ostrá slova daleko. Svědčí o tom její výrok na adresu Filipa Renče, jehož označila za debila. Co ji k tomu vedlo? Prý v seriálu Sanitka 2 vytváří virtuální realitu o Romech zlodějích - aniž by si před tím obstaral relevantní informace. A ostrá reakce režiséra na sebe nenechala dlouho čekat.

"Jestli paní Samková říká, že jsem debil, je to cikánská kráva," poznamenal podle bulváru na adresu advokátky Renč. Samková to ale nehodlá nijak dál řešit. Trvá na tom, že si Renč neobstaral relevantní informace a zjevně mu to nebránilo v tom, aby v osmém díle nové řady seriálu Sanitka vykreslil Romy jako zloděje beroucí spravedlnost do svých rukou.

„Doporučuji mu, aby se přeorientoval na ztvárňování sci-fi, tam jeho přebytek imaginace nebude vadit a zároveň se vyhne nebezpečí, že bude zaměňován za realitu,“ napsala časopisu mimo jiné Samková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

20:15 Proč jste to dovolili? Kdo pro to hlasoval? Wilders burcoval v Budapešti

„Dnes čelíme dvěma velkým existenčním hrozbám; woke kultuře a imigraci,“ řekl na konzervativní konfe…