Ovčáček, naprostý ubožák. Podepsán senátor Drahoš, za všechny slušné lidi

05.05.2020 19:10

Senátor a neúspěšný kandidát na prezidenta Jiří Drahoš se ostře pustil do mluvčího prezidenta Miloše Zemana. „Jiří Ovčáček je naprostý ubožák,“ nebral si servítky Drahoš. Hradního mluvčího takto zkritizoval za to, že sdílel text blogera Václava Stehlíka, podle kterého smrt předsedy Senátu Jaroslava Kubery mohl způsobit tlak ostatních senátorů na jeho cestu na Tchaj-wan.

Ovčáček, naprostý ubožák. Podepsán senátor Drahoš, za všechny slušné lidi
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Senátor Jiří Drahoš v Liberci

Hradní mluvčí Stehlíkův text sdílel na svém twitteru, což vyvolalo obrovskou bouři v mediálním prostoru, kde Ovčáček schytává jednu nadávku za druhou. A přidal se také senátor Jiří Drahoš.

„Jiří Ovčáček je naprostý ubožák. Jinak už opravdu nelze reagovat. To, že sdílí kdejakou konspirativní ptákovinu či veřejně kydá hnůj na lidi, kterým nesahá ani po kotníky, jsme si bohužel byli donuceni zvyknout. Hájit ale, že jsme Jaroslava Kuberu prakticky dohnali k smrti já a mí senátní kolegové, je naprostý hyenismus a výsměch nejen rodině pana Kubery, ale všem slušným lidem,“ má jasno Drahoš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…