Pánbu se socdem a zlý pryč... Jan Schneider nechápe argumenty pro odvolání Staňka

20.07.2019 21:19

Bezpečnostní analytik Jan Schneider se ve svém komentáři pro PrvníZprávy.cz rozepsal o předsedovi ČSSD Janu Hamáčkovi. Podle jeho slov by Hamáček mohl být považován za něco víc, než když mluví nebo píše svým spolustraníkům.

Pánbu se socdem a zlý pryč... Jan Schneider nechápe argumenty pro odvolání Staňka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bezpečnostní analytik a komentátor Jan Schneider

Všiml si mimo jiné Hamáčkovy věty ohledně navržené výměny ministra Staňka. „Rozhodně to není kvůli odvolání Jiřího Fajta, šéfa Národní galerie, v tomto případě měl a má mou plnou podporu, na svém ministerstvu bych postupoval stejně,“ citoval Schneider Hamáčka. Zároveň si však všiml i jiné Hamáčkovy věty: „Tonda Staněk však bohužel nezvládal řídit své ministerstvo, mimo jiné neuměl prodávat své úspěchy a měl za sebou příliš mnoho mediálních přešlapů.“

Původní text ZDE.

„Cožpak se kvalita řízení ministerstva pozná podle toho, jakou má ministr PR, nebo jak je oblíben? To je Hamáčkovo nejdůležitější kritérium? V tom případě pánbu se socdem a zlý pryč. Vždyť každý manažer ví, že skutečně dobré a efektivní kroky v každé organizaci budí spíš odpor, a že oblíbený a chválený manažer se nejspíš za čas ukáže jako totální průšvih,“ zmínil Schneider. 

Za viníka krize pak považuje ČSSD, kdy podle jeho slov bez jakéhokoliv pádného důvodu navrhla odvolat ministra, jenž se pustil do řešení reálných podezření z finančních malverzací. Hamáček podle jeho slov odkrývá svůj hodnotový žebříček. „Svého hráče odvolává kvůli své nespokojenosti s jeho výkonem, jehož podstatou není boj s reálnými problémy, ale matný mediální výkon. Tož sbohem a šáteček, sociální demokrati, a o parlamentu si napříště nechte jen zdát,“ uzavřel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…