Pane poslanče, a co vy vlastně děláte? Černoch z Úsvitu odpovídal čtenářům

26.08.2014 20:39

Pilot, poslanec hnutí Úsvit přímé demokracie a v nadcházejících komunálních volbách také Okamurův kandidát na primátora Prahy Marek Černoch odpovídal na dotazy čtenářů serveru ParlamentníListy.cz. Mimo jiné se i omlouval. A vysvětloval, co Úsvit přímé demokracie dokázal.

Pane poslanče, a co vy vlastně děláte? Černoch z Úsvitu odpovídal čtenářům
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

Čtenář Filip David z Prahy položil Černochovi zásadní dotaz: „Skutečně jste lídr strany na primátora Prahy? A pokud ano, kdo vám poradil před kampaní dělat mrtvého brouka? Už ani zde neodpovídáte…“ Politik si jeho slova vzal k srdci a odepsal: „Ano, jsem lídr Prahy, nedělám mrtvého brouka a omlouvám se. Té práce je opravdu, opravdu hodně." V další odpovědi prozradil, že ostrá předvolební kampaň Úsvitu před komunálními volbami začne 1. září.

Co jste zatím dokázali?

Jedna čtenářka se poslance zeptala, co vlastně zatím poslanci Úsvitu ve sněmovně dokázali. A proč se nechovají konstruktivněji, např. jako spojnice mezi vládními a opozičními stranami?

Otázky a odpovědi Marka Černocha ZDE.

Černoch připomíná, že Úsvit přímé demokracie byl založen přibližně před rokem a jeho síla prý stoupá. V tuto chvíli se projevuje tím, že se i jiné politické strany zabývají tématy, na která poukázal Úsvit, jako jsou problémy s exekucemi. Stejně tak se výrazně víc začalo mluvit o konání referend. Co se týče prosazování konkrétních zákonů, to prý není činnost, která by trvala „jen měsíc“. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…