Paroubek nejen o Kmentovi: Je to nechutné a Kubice je neschopný

27.01.2012 14:35

Po dalším článku investigativního novináře Jaroslava Kmenty napsal o něm i Jiří Paroubek na svůj web Vaševěc.cz. Podle něj je nechutné, že seriózní médium používá Kmentovy metody, tedy využití „svědectví zločinců“.

Paroubek nejen o Kmentovi: Je to nechutné a Kubice je neschopný
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek na ustavujícím kongresu NS-LEV 21

„J. Kmenta je nechvalně proslulý mravně i právně nepřijatelnou metodou zneužívání „svědectví“ zločinců – kriminálníků vůči objektu svého útoku,“ píše hned na začátku Jiří Paroubek. „Je nechutné, když tzv. seriózní médium používá metod, za něž by se jistě styděli i hlavní aktéři afér z mediálního impéria Ruperta Murdocha,“ dodává.

Jaroslav Kmenta pracuje v MF Dnes. Její šéfredaktor Robert Čásenský o něm kdysi prohlásil, že ho nenávidí politici z pravice i levice, což dokazuje, že svoji práci odvádí dobře a je nestranný.

„Pokud bych měl Kmentově konstrukci a prefabrikacím uvěřit, znamenalo by to jediné, a to, že svou práci fatálně zanedbali zejména dva lidé,“ myslí si však Paroubek. A uvádí nynějšího ministra vnitra Jana Kubiceho a jeho náměstka Jaroslava Hrušku. Ti se prý zabývali vraždou „kmotra Mrázka“, ale nic nevypátrali. „To by oba pány usvědčovalo z ještě větší kolosální neschopnosti (a všeho schopnosti) než jsem si dosud myslel,“ dodává.

Dále Paroubkovi vadí i jeho spojování s Václavem Kočkou. „Již rok před tzv. Kubiceho zprávou J. Kmenta začal uvádět, že V. Kočka je mým poradcem coby předsedy vlády. Několikrát jsem tuto věc dementoval, marně,“ stěžuje si předseda LEV 21.

Kmenta totiž nyní píše o Kočkovi jako o člověku, „který patří k velmi blízkým osobním přátelům expremiéra Jiřího Paroubka". To se mu však nelíbí. „V. Kočka st. velmi nezištně prováděl různé činnosti pro ČSSD, zejména před volbami a velmi jsem si jej proto vážil,“ připouští Paroubek. „Po mém odchodu z vedení ČSSD (květen 2010) jsem se s ním – pokud si dobře pamatuji – osobně vůbec nesetkal,“ uzavírá.

Syna Václava Kočky st., taktéž Václava, zastřelil v roce 2008 podnikatel Bohumír Ďuričko, a to v restauraci bezprostředně po křtu Paroubkovy knihy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…