Petr Bystroň: Budou vám nebezpečné teroristy vozit do Čech po hrstkách. Už to začíná. V Německu původně...

27.07.2016 10:14

Šéf bavorské buňky euroskeptické strany Alternativa pro Německo Petr Bystroň se pro server ParlamentníListy.cz vyjádřil k nedávným útokům v Německu.

Petr Bystroň: Budou vám nebezpečné teroristy vozit do Čech po hrstkách. Už to začíná. V Německu původně...
Foto: Archiv PB
Popisek: Petr Bystroň, předseda bavorské zemské organizace Alternativy pro Německo

Anketa

Kdyby stát organizoval kurzy střelby, zúčastnili byste se za poplatek v relaci např. ceny autoškoly?

42%
hlasovalo: 14265 lidí

Úvodem odpověděl na otázku, proč Česko, kde se narodil, prozatím nezaznamenalo vlnu terorismu. „Ta odpověď je snadná: Protože v Čechách nemáme přesně tu skupinu migrantů, ze kterých se islamističtí teroristé rekrutují. Když si je necháme do Čech vnutit evropskými nucenými kvótami, budeme mít velmi rychle mrtvé i u nás doma,“ domnívá se. K otázce prvních osmdesáti Syřanů, kteří by měli do Česka zavítat na podzim, pak uvedl, že takto to přesně začíná. 

„Nejhorší je, že Sobotkova vláda se zavázala přijmout migranty dobrovolně. Snaží se je teď přivážet do Čech po malých hrstkách. Ale za celý rok jich bude celkem přes 2000. To je strašně hodně v porovnání s Německem, když si uvědomíte, že první rok přišlo do Německa také pouze 6800 tureckých gastarbeiterů, kteří se měli podle původních plánů za dva roky vrátit zpět. To bylo v roce 1961. Dnes jich tam je něco přes tři miliony,“ podotkl Bystroň.

Jeho samotného se dotkla páteční střelba šíleného íránského mladíka v mnichovském nákupním centru. „Bydlíme nedaleko, v sousední čtvrti. Děti i manželka měly strach, stejně jako ostatní lidé v okolí. Vládla napjatá atmosféra. Nad střechami kroužily vrtulníky, v ulicích byla spousta policie. Veřejná doprava byla zastavena. Příjezdové dálnice prázdné,“ vyprávěl serveru Blesk.cz. Nálada u obyvatelstva je podle něj stále napjatá. 

Původní text ZDE.

„Lidé nechápou, proč je vláda nechává takto na holičkách. První otázka zní, proč sem všechny ty lidi nekontrolovaně pustila. A druhá, proč teď nikdo neřeší, kdy a jak je odsunout. Místo toho se vedou nesmyslné debaty o integraci,“ dodává. Zkritizoval také nečinnost německé kancléřky Angely Merkelové. 

„Patří to k její taktice. Při nepříjemných záležitostech kolem problémů způsobených ‚jejími‘ migranty nechává za sebe raději hovořit jiné ministry. Myslím, že v tuto chvíli to už ale není ta správná taktika. Tohle nejsou momenty, kdy by se kancléř Německa měl schovávat za své podřízené. Tato země teď potřebuje rozhodné vedení a rázné kroky. To ale Merkelová nenabízí,“ řekl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…