Petra Paroubková o zastřeleném Houskovi: Byl to mafián, sorry za upřímnost

20.11.2013 8:56

Velkou pozornost vzbudila smrt vlivného chomutovského člena ČSSD Romana Housky. K tragické události se vyjádřila i manželka někdejšího premiéra a předsedy sociální demokracie Jiřího Paroubka. Petra Paroubková si na sociální síti Facebook vůbec nebrala servítky. "On byl mafián," napsala.

Petra Paroubková o zastřeleném Houskovi: Byl to mafián, sorry za upřímnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

Petra Paroubková okomentovala vraždu Romana Housky na Facebooku. "On byl mafián," prohlásila a své tvrzení vysvětlila o příspěvek níže. "Byl kontroverzní. Ale jak nazvete člověka, který se choval jako on? Sorry za upřímnost," dodala manželka politika. Fotografii konverzace otiskl deník Blesk.

A ani později ze svého názoru neslevila. "Napsala jsem to i ve své knize, řada věcí kolem něho mi přišla jako mafiánské praktiky. Přejel strážníkovi autem nohu, mluvilo se o vydírání... Nemyslela jsem tím označením jenom jeho," uvedla pro Blesk.

A na Facebooku Houskovo spojení s jinými lidmi naznačila. "Líto mi ho nějak není, ale přesně, naštval dost lidí. Podle všeho v tom jel s Novákem (Alexandr Novák, bývalý senátor, který byl odsouzen za korupci, pozn. red.) také. A také s Koudou (exnáměstek Houskovy partnerky Jany Vaňhové, pozn. red.)."

Neshody s Paroubkem

Jak deník Blesk připomíná, Houska měl s Paroubkem spory, jeden druhého osočovali. "Paroubek, to je novodobý Berija. Dokáže rozložit demokratický systém kdekoliv, kam se svou suitou veksláků a ranařů vstoupí," prohlásil například například zavražděný politik.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…