Po výprasku Plzně v Itálii se ozval Pavel Novotný, kandidát ODS. Raději nečtěte

03.10.2018 13:51

Komunální politik, kandidát na starostu v Řeporyjích Pavel Novotný (ODS) je znám pro své mnohdy vyhrocené interakce na sociální síti Facebook. Tentokrát ale mohl rozzlobit i část vlastní voličské základny, přesněji spolustraníky z Plzně. Novotný, který je zarytým fanouškem fotbalové Slavie, se totiž jal komentoval debakl Viktorie Plzeň v úterním duelu Ligy Mistrů. Plzeňští prohráli na stadionu AS Řím 0:5 a schytali za to tvrdou kritiku. Novotný plzeňské fanoušky rozhodně nešetřil, přišel je popichovat „až domů“.

Po výprasku Plzně v Itálii se ozval Pavel Novotný, kandidát ODS. Raději nečtěte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Pavel Novotný byl po utkání AS Řím – Viktoria Plzeň zahlcen dojmy. Rozhodl se o ně podělit s plzeňskými fanoušky, kteří po utkání rozhodně nemohli být v dobré náladě. Novotný se i přesto, nebo právě proto rozhodl napsat na oficiální profil plzeňského fotbalového klubu.

Anketa

Půjdete ke komunálním volbám?

87%
13%
hlasovalo: 5760 lidí

Novotný přitom bude již tento víkend doufat, že jej přízeň voličů vynese do křesla starosty v Praze-Řeporyjích, kde je lídrem kandidátky ODS. Občanští demokraté mají přitom silnou podporu i v Plzni, před čtyřmi lety tam strana v komunálních volbách skončila velmi těsně druhá se ziskem 17,5 procenta. V loňských parlamentních volbách pak získala ODS 14,37 procent, což stačilo opět na druhou pozici, nyní však daleko za hnutím ANO.

„AS Řím byl dnes nad síly viktoriánů,“ zhodnotil utkání smutně oficiální profil FC Viktoria Plzeň. Král provokace Novotný přispěchal s odlišným komentářem. „Skutečně ostuda a hanba…mimořádně nedůstojný zástupce v LM. Slavia by tam pravděpodobně zvítězila,“ usoudil Novotný. Tento jednoduchý a krátký příspěvek přivolal téměř stovku reakcí.

Radek Černý, jmenovec slávistické brankářské legendy, avšak zřejmě fanoušek Plzně, zareagoval. „Slavie nevyhrává ani proti deseti,“ připomněl čerstvý nezdar slávistů na hřišti Baníku Ostrava, kde hráli téměř celý zápas proti oslabenému soupeři, který Slavii i tak pokořil.

„Radku jste ostudy, Viktoria zahanbila celý český fotbal, mlč a styď se,“ vypálil nazpět Novotný.

Ne všichni v debatě ovšem zachovali chladnou hlavu. Uživatel Jarouš Říha se uchýlil k vulgaritám. „Ty rádoby hvězdo, tvé názory nikoho nezajímají, ty vyžraný pra..,“ obul se do Novotného.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…