Podpora Schwarzenberga na síti téměř umírá

29.01.2013 13:00

Ačkoli se Karel Schwarzenberg online podepsal a poděkoval všem za podporu, fanouškové už z jeho prohry nesmutní. Alespoň tak lze interpretovat mizivý počet podporovatelů stránky "Pro mě je prezident Karel Schwarzenberg!!!"

Podpora Schwarzenberga na síti téměř umírá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg po prohraném druhém kole prezidentské volby

"Zeman je možná na Hradě, ale pravý prezident je jedině Karel Schwarzenberg!!!" uvádí správce skupiny, která po několika dnech získala přibližně sto podporovatelů. Jejich počet ovšem nezesílil ani na stránkách, profilech TOP 09. Právě tam se aktuálně diskutuje nad prohrou.

"Celá moje rodina Vás volila, škoda, že nás nebylo víc," uvádí jedna z pisatelek. "Nechci být ošklivý, ale nebyla nakonec TOPka to, co mu ten Hrad sebralo? Nesedět ve vládě..." píše jiný. "Karle, budete dobrým premiérem," vyzval další z fanoušků předsedy TOP 09, jehož partaj se aktuálně pohybuje na hranici volitelnosti.

Ani tento fakt ovšem nezabrání četným názorům: "Taky jsme Vás všichni volili. A to jsme z Ostravy. Chce se to ještě jednou spojit - v parlamentních volbách a může být pan Schwarzenberg premiérem."

Do rozsáhlé diskuse na profilu TOP 09 během jejího průběhu nevstoupil Karel Schwarzenberg ani jednou, stejně tak názory voličů ignoruje i zbytek týmu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…