Pohřešovaného starostu z Olomouckého kraje našla policie mrtvého

16.04.2018 10:47

Tragicky skončilo týdenní pátrání po pohřešovaném šestašedesátiletém starostovi Rapotína na Šumpersku Pavlu Žerníčkovi. Muž byl nezvěstný od pondělí minulého týdne, v neděli jej nalezli policisté bez známek života na Rýmařovsku.

Pohřešovaného starostu z Olomouckého kraje našla policie mrtvého
Foto: Hans Štembera
Popisek: Soumrak, ilustrační foto

Muž měl delší dobu zdravotní problémy, kvůli kterým nemohl vykonávat funkci starosty. Okolnosti jeho úmrtí policisté prověřují, řekla dnes ČTK šumperská policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

„Muž byl v neděli v odpoledních hodinách nalezen bez známek života v katastru obce Horní Město na Rýmařovsku. V blízkém okolí policisté nalezli také hledané vozidlo. Veškeré okolnosti úmrtí osoby nyní prověřují kriminalisté územního odboru policie Bruntál,“ uvedla policejní mluvčí.

Podle bruntálské policejní mluvčí Pavly Jirouškové byla nařízena soudní pitva. „Kriminalisté se případem intenzivně zabývají, bližší informace zatím nelze sdělit. Byla nařízena soudní pitva k objasnění okolností úmrtí,“ řekla dnes ČTK policejní mluvčí.

Muž byl nezvěstný od začátku minulého týdne, kdy odjel ze svého trvalého bydliště v osobním autě a od té doby o sobě nepodal zprávu a nebylo možné se s ním spojit. S žádostí o pomoc při pátrání se policisté obrátili na veřejnost ve středu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…