Policejní operace v pařížském obchoďáku. Střelba nebo sebevražda?

18.02.2023 21:21 | Ze sítí

V nákupním centru Quatre Temps v pařížské čtvrti La Défense probíhá policejní operace. Informoval o tom na Twitteru francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin. Sám podle svých slov požádal policejního prefekta, aby se na místo vydal. Příčinou davové paniky byla sebevražda, uvádí BFM TV. Podle jiných zdrojů se v obchodním domě střílelo.

Policejní operace v pařížském obchoďáku. Střelba nebo sebevražda?
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Eiffelova věž

„V La Défense probíhá policejní operace. Požádal jsem policejního prefekta, aby tam šel,“ napsal na Twitteru francouzský ministr vnitra Gérald Darmanin.

 

 

Francouzská stanice BFM TV uvádí, že v pařížské čtvrti La Défense spáchal muž v nákupním centru Quatre Temps sebevraždu skokem z vrchních podlaží. To mělo následně vyvolat davovou paniku. Sebevraždu jako důvod zásahu policie potvrzuje francouzská tisková agentura AFP.

Podle různých zdrojů na sociálních sítích se však na místě střílelo. Je možné, že strach ze střelby vyvolala jen hlasitá rána při dopadu. Incident se udál patnáct minut po páté hodině. Provoz jedné z linek metra byl přerušen až do sedmé hodiny večer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luk

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…