Politici cílí i na Vietnamce. V Praze je k vidění první billboard v jejich mateřštině

20.08.2021 18:33 | Ze sítí

Formace Trikolóra Svobodní Soukromníci má před pražskou tržnicí Sapa billboard se vzkazem pro vietnamské spoluobčany. Zobrazené heslo v češtině znamená: Méně papírování, méně úředníků, menší daně. Informoval o tom předseda Svobodných Libor Vondráček na svém Facebooku.

Politici cílí i na Vietnamce. V Praze je k vidění první billboard v jejich mateřštině
Foto: repro Facebook, BR
Popisek: Billboard formace TSS před pražským nákupním centrem Sapa

„Právě stojím před Sapou, kde jsme nechali vybudovat jeden velký billboard, chceme vyjádřit směrem k vietnamské komunitě, že se nám velice líbí její přístup k tomu, jak se chová v rámci České republiky. Mimořádně si vážíme všech, kteří přijdou do naší země, respektují naše pravidla, pracují tady, vytváří hodnoty a dávají lidem práci,“ uvedl Libor Vondráček.

Anketa

Jste pro zrušení nošení roušek či respirátorů v supermarketech a obchodech?

hlasovalo: 17849 lidí
Věří, že si vzkaz přečte řada lidí z vietnamské komunity. „Vážíme si přístupu vietnamské komunity k pravidlům, která platí v České republice. Ta pravidla bychom ovšem rádi vylepšili,“ pokračoval. To by právě mělo být méně papírování, méně úředníků a menší daně. 

Následně zdůraznil, že rozhodně nejsou proti migraci jako takové. Musí jít ovšem o legální migraci lidí, kteří u nás chtějí pracovat či podnikat, nejen čerpat, a musí platit heslo „Naše země, naše pravidla“.

„Vietnamci toto velice respektují a my jsme za to rádi. Těší nás, že to soužití s nimi je mimořádně dobré, a to chceme ocenit,“ uvedl.  

Program Trikolóry Svobodných Soukromníků je prý výhodný nejenom pro vietnamské podnikatele, ale i pro všechny ostatní podnikatele. „To je něco, co by se měli dozvědět i Češi, a rozhodně budu rád, když se to bude šířit,“ dodal Vondráček. 
 

Mgr. Libor Vondráček

  • Svobodní
  • předseda Svobodných
  • mimo zastupitelskou funkci
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…