Poslanec si ve Varech nechal zaplatit tři noci v hotelu Pupp

22.07.2012 8:18

Šéf rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Pavel Suchánek (ODS) trávil volno na festivalu v Karlových Varch. Festival mu zaplatil tři dny ubytování v Grandhotelu Pupp, o čemž informuje server Aktuálně.cz.

Poslanec si ve Varech nechal zaplatit tři noci v hotelu Pupp
Foto: Redakce
Popisek: Pavel Suchánek

O tomto poslanci s mimořádně vlivnou funkcí bylo nejvíc slyšet v souvislosti s jeho loňským golfovým zájezdem do Dubaje, kam vyrazil s tehdejším šéfem ČEZ Martinem Romanem či lobbistou Romanem Janouškem.

Vary na začátku léta každoročně nepatří jen filmu, ale i politickým a byznysovým špičkám. Hlavním sponzorem filmové přehlídky je již zmiňovaná polostátní energetická firma ČEZ.

„Festival mi platil ubytování, bylo to v Grandhotelu Pupp," řekl Aktuálně.cz Suchánek. „My se s panem Bartoškou známe strašně dlouho. Tak mě pozval zřejmě proto, že jsme takoví dlouholetí kamarádi," dodal. Ubytování v Puppu je přitom celkem nákladná věc. Pokud by si chtěl člověk nyní pronajmout v hotelu pokoj, za tři noci zaplatí asi 14 tisíc korun.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

16:30 Ekonomka Švihlíková: Takhle zadlužené USA ještě nebyly. Řešení? Jedno z nich je válka…

Ekonomka Ilona Švihlíková pronesla šokující informace o americké ekonomice, která pomalu spěje ke ka…