Pouze nesouhlasíme s globální homosexuální agendou, rozčílil se Bahník

24.08.2013 11:20

Místopředsedovi Akce D.O.S.T. Petru Bahníkovi se nelíbí chování "mainstreamových" médií. Ty odmítly otisknout jeho reakci na článek, který poukazoval na negativní a útočný postoj Akce D.O.S.T. vůči festivalu Prague Pride. Ten se uskutečnil v srpnu v Praze a podporoval homosexualitu. Bahník reagoval na článek dvou autorek, který vyšel v Mladé frontě Dnes.

Pouze nesouhlasíme s globální homosexuální agendou, rozčílil se Bahník
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prahou se prohnal pochod Prague pride 2013

"Píší to právě takto navzdory tomu, že Akce D.O.S.T. výslovně zdůrazňuje, že její kritika nepatří homosexuálům jako konkrétním lidem, ale ideologii homosexualismu, která reálně omezuje svobodu projevu a přesvědčení druhých lidí. Podobně „objektivní“  je i druhý žurnalistický klenot obou autorek, nazvaný poněkud kostrbatě „Gay festival začíná. A extrémisté Akce D.O.S.T. útočí“  (MfD, 12.8. 2013, pražské vydání, strana 2B)," píše Bahník na oficiálních stránkách Protiproud.cz.

Ve své reakci na články dvou autorek neopomíná zmínit situaci ve Francii, kterou média podle jeho slov decentně přehlédla. Samy autorky ve svých článcích podle Bahníka v momentě, kdy citovaly předsedu Akce D.O.S.T. Michala Semína, neuváděly přesné citace. "Tak například při ,citování' slov předsedy Akce D.O.S.T. Michala Semína důsledně vypustily jakékoli zmínky o dění ve Francii, což jistě nebylo snadné, neboť letošní protesty Akce D.O.S.T. proti homosexualismu jsou pojaty jako podpora demonstrací, jimiž na jaře statisíce Francouzů protestovaly proti legalizaci adopcí dětí homosexuálními páry," vysvětluje Bahník.

Nesouhlasí s globální homosexuální agendou

Podle něj jejich uskupení na nikoho neútočí ani nikoho neutlačuje, pouze se snaží prosadit odlišný názor, než má určitá část populace. "Rád bych totiž  jejich autorky i čtenáře na závěr ujistil, že Akce D.O.S.T. v souvislosti s konáním Prague Pride nezuří ani neútočí, prostě jen dává najevo, že s celou globální homosexualistickou agendou, včetně jejích regionálních exhibicí, hluboce nesouhlasí. Smí se to ještě?" ptá se na konci článku Bahník.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…