Prasárna, naříká Jiří Ovčáček nad novinami

09.03.2017 8:41

„Autoři prasárny v MF DNES se dokonce nerozpakovali vymyslet si mé vyjádření. Z toho poskytnutého dobrou polovinu zcenzurovali,“ postěžoval si na svém facebookovém profilu mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček. Neuvedl ale, o jaký článek se jedná.

Prasárna, naříká Jiří Ovčáček nad novinami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

V dnešním vydání MF Dnes je však jeho jméno pouze v jediném textu, a to pod titulkem „Slibem na Hrad“. Ten pojednává o tom, co vše Miloš Zeman slibuje na svých výpravách po Česku. Splní se však málo, píše deník.

Všímá si například toho, že Miloš Zeman slíbil, že přivede do města Milovice investory. „Bez dlouhých řečí je třeba hledat silného investora do místní průmyslové zóny, kterého sem spolu s panem hejtmanem přitáhneme,“ uvedl v dubnu 2015 při své návštěvě Zeman. Průmyslová zóna však nestojí a ani dlouho stát nebude, neboť kraj se soudí s nájemcem pozemků. 

„Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček včera slíbil, že Zeman se do středočeského města znovu chystá o problému jednat – už v dubnu,“ píše v této souvislosti MF Dnes.

Dále se pak věnuje ještě slibům ohledně Ještědu a jeho opravy, zřízení krajského soudu v Liberci i záštitě nad Baťovým památníkem ve Zlíně. „Pan prezident nijak nepomohl,“ řekl k tomu mluvčí zlínské radnice Zdeněk Dvořák.

„Mluvčí prezidenta na dotaz, jaké konkrétní sliby hlava státu splnila, mluvil jen obecně o podpoře výstavby hospiců a oprav kulturních památek a o pomoci nejzadluženější obci Prameny. Zmínil také dostavbu dálnice D6 a obchvatu Sokolova, o čemž ale bude s ministrem dopravy jednat teprve dnes,“ uzavřela MF Dnes svůj text.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…