Prase! útočí na Andreje Babiše ,,proslavený" aktivista

28.08.2018 8:30

Liberální aktivista a bloger Tomasz Peszynski se na svém facebookovém profilu vyjádřil nelichotivě k premiéru Andreji Babišovi (ANO). Není to poprvé, co se Peszynski nevybíravě vyjadřuje k českým politikům.

Prase! útočí na Andreje Babiše ,,proslavený" aktivista
Foto: Vít Hassan
Popisek: Tomasz Peszynski na protestu proti Miloši Zemanovi a KSČM

„StBácké prase,“ napsal na adresu Andreje Babiše Peszynski. 

„Víte jak Babiš krade politcké nápady? Tak třeba Marshallův plán pro Afriku ukradl Merkelové,“ poznamenal dále k Babišovi Peszynski. „Jsme pevnou součástí EU a Severoatlantické aliance. Babiš to olepil čísly o exportu a importu (ne slovy o svobodě a demokracii),“ zmínil rovněž. 

Anketa

Je dle vás Zdeněk Bakala slušný člověk?

3%
97%
hlasovalo: 9415 lidí

„Zasraný fašistický hovado Miloš Zeman až chcípne, strašně se ožeru,“ napsal také v minulosti na svůj facebookový profil aktivista tzv. „pražského majdanu“ Tomasz Peszynski. Reagoval tak tehdy na projev Miloše Zemana u příležitosti 26. výročí sametové revoluce na pražském Albertově.

V minulých dnech však také reagoval na zprávu o smrti amerického senátora Johna McCaina. „Oslabujeme naši velikost, když se schováváme za zdmi, místo abychom je strhli, když pochybujeme o síle našich ideálů, než abychom jim důvěřovali jako hnací síle ke změnám, kterou vždy byly,“ citoval Peszynski z McCainova dopisu na rozloučenou.

„Američané se nikdy nevzdávají. Nikdy se neskláníme. Nikdy se neschováváme před historií. My historii píšeme,“ dodal také Peszynski další McCainova slova. K McCainovi pak rovněž poznamenal, že byl velkou osobností. „Je to jako by zemřel americký prezident nebo tak něco...“ zmínil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…