Prase, zm*de. Popraví tě, hajzle. Jaromíru Štětinovi někdo drsně vyhrožuje. A bude to mít dohru

25.08.2019 20:20

Kanonáda hanlivých slov a výhrůžek přistála do e-mailové schránky bývalého europoslance a senátora Jaromíra Štětiny. Po urážkách typu „fašisticko-bolševický hajzle“ nebo „v Krymu tě odsoudí k popravě“ se na sociální síti obrátil na veřejnost a žádal o pomoc, jak má muže, jenž mu vyhrožuje, dopátrat.

Prase, zm*de. Popraví tě, hajzle. Jaromíru Štětinovi někdo drsně vyhrožuje. A bude to mít dohru
Foto: Ksienia Biazrukaja
Popisek: Jaromír Štětina

„Štetino, ty jsi komunistické a v současnosti fašistické hovado a prase,“ započal pisatel svůj nenávistný text. Doplnil, že takoví jako Štětina byli „třískáni na ulici každý den“. A s urážkami pokračoval i dále. Bývalého europoslance označil za „fašisticko-bolševického hajzla“. A nenávistná slova gradovala dále: Tvá rodina a voliči jsou vrazi. Závěrem tvůrce tohoto nenávistného e-mailu vyslovil přání, aby byl Štětina vydán do Luhanska nebo na ruský Krym, kde by jej odsoudili k popravě, pod kterou by se milerád podepsal.

Štětina e-mail jen těžko rozdýchává a neskrývá své obavy z výhrůžek, které nebere na lehkou váhu. „Nevíte někdo, kdo je Jaroslav Kukol, co mi píše takové laskavé dopisy?“ položil formou tweetu dotaz do prostoru občanské veřejnosti.

A rada na sebe nenechala dlouho čekat. Přispěchal s ní přispěvatel do diskuse Stanislav Mihulka. Stačí si prý dát ten e-mail do vyhledávače a hned zjistí, o koho jde. Štětinovi se ale přesto nedařilo muže dohledat, lidí s podobnými jmény vyhledávač nabídl hned několik. A tak se uživatel Mihulka ochotně jal řešit problém za něj.

„To bude možná překlep v příjmení. Správně je asi Kokot,“ připojil svou poznámku Alex Kelin, který podle textu hodnotí, že nepůjde o trolla, jelikož ti prý píší kultivovaněji. „Takže možná Minikokot s celoživotním komplexem z malosti a neschopnosti být komukoli prospěšným,“ doplnil komentující.

Profil vystupující pod názvem Bývalý pioneer Štětinovi poradil, ať se rovnou obrátí na kriminálku, jelikož obsah e-mailu překročil meze přijatelného.

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…