Pravičák Sedláček glosuje výprask na zadky Pussy Riot i ministra Mládka

24.02.2014 10:11

Podnikatel z Ostravy, někdejší člen ODS a provozovatel serveru ostrava-online.cz Petr Sedláček ve své glose okomentoval hned několik událostí z politického a společenského života uplynulých dní. Vyjádřil se nejen k dalšímu protestu skupiny Pussy Riot, ale také k chystané návštěvě ministra průmyslu Jana Mládka v Moravskoslezském kraji nebo rozhodnutí města Havířov zbourat tamní nádraží.

Pravičák Sedláček glosuje výprask na zadky Pussy Riot i ministra Mládka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Mládek na tiskové konferenci ČSSD

Anketa

Který z českých politiků se nejlépe vyjadřoval k situaci na Ukrajině?

1%
90%
hlasovalo: 5136 lidí

Členky ruské punkové skupiny Pussy Riot, jejichž happening v Soči tento týden brutálně ukončila policie, si podle Petra Sedláčka o „výprask" koledovaly. Názor ostravského podnikatele vyznívá jednoznačně.

„Lehké ženštiny z Pussy Riot dostaly na olympiádě v Soči na zadek bičem a pražská kavárna a eurosvazáci z České televize jsou z toho opět 'auf'. Dostaly za to, že zase 'protestovaly' proti něčemu – tentokráte nebylo patrné proti čemu, protože příslušníci pořádkových jednotek byli rychlí a nepřipustili, aby začaly tyto nositelky eurodemokracie například veřejně souložit, či si do vagin strkat zmrzlou drůbež. Celý zákrok se dá označit spíše za výchovný než za přílišně tvrdý. Holt co zanedbali ve výchově rodiče těchto děvčat, musí potom někdo napravit," píše Sedláček ve své glose.

Rozhodnutí zbourat nádraží v Havířově vítá

Provozovatel serveru ostrava-online.cz vyjádřil také svůj souhlas s rozhodnutím dozorčí rady Českých drah zbourat v Havířově budovu tamního vlakového nádraží. „Minulý čtvrtek se rozhodlo, že v Havířově, mimochodem tohle město se také klidně mohlo jmenovat Čestprácov, půjde k zemi jeho budovatelské nádraží. A je tomu jenom dobře. Těm, kteří by ho chtěli zachovat a hlasitě se toho dožadují, doporučuji, ať si ho koupí, či pronajmou, opraví a provozují," píše Sedláček.

Celý text Petra Sedláčka ZDE.

Soudruh Mládek nevyřeší nic. Sám je příčinou neveselého stavu

V neposlední řadě komentuje bývalý člen ODS také plánovanou návštěvu ministra obchodu a průmyslu Jana Mládka (ČSSD) v Moravskoslezském kraji. „V pondělí přijede do Moravskoslezského kraje ministr Mládek řešit neutěšený stav na poli nezaměstnanosti a hlavně její děsuplný výhled. Nevyřeší samozřejmě nic, protože lidé jako on a všeobecně panující socialismus jsou příčinou a hlavně nedílnou součástí tohoto neveselého stavu. Jinak sociální demokrat nemůže být ekonom. Jedno totiž vylučuje druhé," píše autor a pokračuje v podobném duchu.

„Doufám však, že mne tento soudruh nezklame a řádně označí všechny třídní nepřátele, kteří za to mohou, určitě nezapomene zmínit ten škodlivý a zákeřný volný trh, který zde sice nikdy neexistoval, ale který podle něj drtí jeho nesvéprávné chudáky voliče. Jsem jenom zvědavý, jak dlouho tato argumentace soudruhům vydrží, než vše lidem dojde a začnou po nich jít. Pouliční spravedlnost bývá krutá. Doporučoval bych proto méně lhát, nebo lépe zaplatit a vyzbrojit policisty," píše s nadsázkou Sedláček.

A přidává i drobné doporučení na závěr: „Drobné poučení na závěr: Voliči ODS a TOP 09 - moc se neradujte, že budou mít socialisté průšvih, ti vaši jsou totiž také levicí."

reklama

autor: adr

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…