Pravicový bloger Matějka: Sobotko, Gottwald by na Vás byl pyšný

25.11.2013 11:13

Známý pravicový bloger František Matějka interpretuje na svém blogu na serveru iDnes.cz dokumenty sociální demokracie "Návrhy ČSSD na opatření k obnovení hospodářského růstu a zvýšení zaměstnanosti" a "Návrhy ČSSD na vytvoření Národního plánu boje proti stínové ekonomice a práci načerno" svérázným způsobem. Podle něj by byl na šéfa ČSSD Bohuslava Sobotku pyšný i Klement Gottwald.

Pravicový bloger Matějka: Sobotko, Gottwald by na Vás byl pyšný
Foto: facebook
Popisek: František Matějka

"Pronásledování soukromých podnikatelů, tedy vnitřního nepřítele, dědická daň jako trest za hromadění majetku a jeho neodevzdání na oltář socialistické vlasti ke spotřebě všemi, likvidace konkurence skrze pobídky CzechInvestu nebo zvýšení minimální mzdy bez rozdílu toho, jak kdo pracuje," to je podle Matějky jen malý výčet opatření, kterými se pyšní šéf ČSSD Bohuslav Sobotka ve dvou zmíněných stranických materiálech.

Celé znění Matějkova textu na blogu iDnes.cz ZDE.

Chybí prý už jen návrh na obnovení funkce Lidových milicí, které dbaly na dodržování pořádku a naplňování novodobých budovatelských cílů. V této souvislosti připomíná Matějka Řád Klementa Gottwalda za budování socialistické vlasti, který se propůjčoval za mimořádně vynikající zásluhy o uskutečnění socialismu v Československé republice.

Pak přišel Sláva...

"I Gottwaldovi tleskali a skandovali 'Sláva!'." A to ještě netušili, že o několik desítek let později přijde Sláva a směle a s úsměvem naváže," píše s vtipnou narážkou na Sobotkovo křestní jméno bloger.

"Klement Gottwald by byl jistě rád, kdyby viděl, kolik lidí tomu zvěrstvu ještě v roce 2013 tleská," pokračuje Matějka. "Faktem je, že rovné volební právo, které se z původní jistě dobré myšlenky stalo jen legálním a silou vymahatelným nástrojem k okrádání jedněch druhými, a které realizaci toho zvěrstva umožňuje, není ničím jiným, než nestranným zrcadlem stavu celé společnosti.

A jistě také není nic pravdivějšího, než rovné zrcadlo – byť by dokládalo fakt, že většina jen sprostě okrádá menšinu, když to celé nazvala solidaritou, a ještě se za to plácá po ramenou. Klement Gottwald by byl na Bohuslava Sobotku pyšný," uzavírá František Matějka svůj blog.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…