Před odchodem bude rada řešit Opencard a svoz odpadu v Praze

21.10.2014 6:18

Končící pražská rada by dnes měla jednat o dalším osudu problematické karty Opencard. Primátor Tomáš Hudeček ČTK v pondělí řekl, že chce prosadit nový systém, který by v průběhu dvou let Opencard nahradil. Strany vznikající koalice postup radních odsoudili. Podle nich by podobné kroky měla činit nová politická reprezentace, která vzešla z voleb.

Před odchodem bude rada řešit Opencard a svoz odpadu v Praze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na pražském magistrátu pokračuje reorganizace

Podle některých informací by se radní měli vrátit i k problematice svozu odpadu v metropoli. Prahou většinově vlastněná společnost Pražské služby minulý týden schválila výpůjčku části firmy od městem vlastněné Technické správy komunikací. Ta by měla od listopadu zajistit svoz odpadu. Pokud se výpůjčka nepodaří, bude muset rada přistoupit k opakovanému prodloužení dosavadní smlouvy s Pražskými službami. Obává se ale střetu se zákonem.


 

reklama

autor: dkr, čtk

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

8:21 Už se perou! Před volbami je v komisi dusno. „Uršula“ má problém

Ani nenastoupil. Německý europoslanec Markus Pieper měl reprezentovat v EU malé a střední podniky. J…