Překvapující zpráva: Registr aut běží

26.07.2012 8:31

Ministr Pavel Dobeš (LIDEM) si zřejmě vzal hrozbu pátečního odstoupení z funkce šéfa resortu dopravy vážně. Systém registrů vozidel totiž začal od čtvrtečního rána fungovat bez větších potíží. Není však úřední den.

Překvapující zpráva: Registr aut běží
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Dobeš

Od čtvrtečního rána systém registrů vozidel podle tvrzení ČT opět běží. I když s drobnými potížemi. Přes fakt, že se některé údaje musí zadávat do počítačů ručně, systém funguje na celém území Česka.

Systém se potýká s problémy již třetí týden a pro ministra Pavla Dobeše to může znamenat faktický konec šéfování resortu. A to už zítra, pokud se registr nedá opět bezvadně dohromady.

Plnou odpovědnost za problémy ale ministr odmítá. Podle jeho slov za to z velké části mohou jeho předchůdci, kteří se k vybudování nového systému neměli.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…