Premiér Babiš a členové vlády dnes navštíví Středočeský kraj

28.03.2018 7:36

Jednání o plánované výstavbě spalovny odpadu v Horních Počaplech na Mělnicku či návštěva zámku v Přerově nad Labem jsou na programu dnešní návštěvy premiéra v demisi Andreje Babiše (ANO) a členů jeho kabinetu ve Středočeském kraji. Babiš tak pokračuje v cestách do regionů, už dříve navštívil Zlínský a Liberecký kraj.

Premiér Babiš a členové vlády dnes navštíví Středočeský kraj
Foto: Screen: ČT24
Popisek: Andrej Babiš v pořadu Otázky Václava Moravce

Po setkání s radními v budově krajského úřadu v Praze Babiš zamíří do Třinecké ulice v Kladně, kde se seznámí s dopravní situací. Na železniční zastávce Velká Bučina mu budou představeny plány na vylepšení infrastruktury.

V prostorách mělnického zámku se Babiš setká se středočeskými starosty a poté si prohlédne elektrárnu v Horních Počaplech. Čekat tam na něj budou zástupci petičního výboru Stop spalovně Mělník. Chtějí mu předat archy, na nichž shromáždili téměř 3000 protestních podpisů, a vejce od slepic chovaných na dohled od elektrárny vyzdobená nápisy „zatím bez dioxinů“.

Následovat bude návštěva přerovského zámku, který chce kraj získat od Českého rozhlasu, a základní školy v Českém Brodě. Plánována je i prohlídka místa, kde mají být vybudovány obchvat Jesenice a Vestecká spojka, a návštěva skanzenu v Kouřimi. Celodenní program uzavře tisková konference v Poděbradech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: čtk

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

16:10 Vyoral natřel ODS. Co vyvedli u památníku, už bylo moc

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – „Outfit soudružky Černochové, jakkoliv nevhodný pro danou chvíli,…