Prezident Zeman dnes přijíždí na třídenní návštěvu Středočeského kraje

18.04.2016 6:06

Prezident Miloš Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Středočeského kraje. Nejdříve se v budově krajského úřadu v Praze setká se středočeskými zastupiteli, starosty, řediteli příspěvkových organizací a odborů. Odpoledne zamíří do Vlašimi na Benešovsku, kde si prohlédne zbrojovku Sellier&Bellot, setká se s vedením radnice a bude diskutovat s lidmi na nádvoří zámku. Zemanova prezidentská návštěva středních Čech se koná potřetí, naposledy byl na oficiální návštěvě v kraji před rokem.

Prezident Zeman dnes přijíždí na třídenní návštěvu Středočeského kraje
Foto: ReproFoto: Blesk.cz
Popisek: Prezident Miloš Zeman během rozhovoru pro Blesk.cz

V úterý prezident zamíří na letiště u Bystřice na Benešovsku, do Berouna a Sedlčan. Ve středu má v plánu návštěvu Jinců na Příbramsku, kde se setká mimo jiné se zástupci dělostřeleckého pluku.

Zeman při minulé návštěvě kraje, která se konala koncem loňského dubna, zamířil do Kladna, Rakovníku, Milovic na Nymbursku, Dobrovice na Mladoboleslavsku, na čáslavské vojenské letiště a do Brandýsa nad Labem u Prahy. Při první oficiální cestě po regionu v roce 2013 navštívil mimo jiné Kutnou Horu, Příbram, rodný Kolín nebo Nymburk.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam, čtk

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…