Prezident Zeman zahajuje třídenní návštěvu Ústeckého kraje

03.10.2017 6:20

Prezident Miloš Zeman dnes zahájí třídenní návštěvu Ústeckého kraje. Všechny kraje s výjimkou Prahy už navštívil čtyřikrát, v polovině září zahájil další kolo krajských cest, píše ČTK.

Prezident Zeman zahajuje třídenní návštěvu Ústeckého kraje
Foto: KPR- Hana Brožková
Popisek: Miloš Zeman se zúčastnil akce Sportovní hvězdy dětem 2017, která se tradičně koncem léta koná v areálu tenisového klubu Sparta Praha

Odmítá názory, že by jeho návštěvy regionů byly součástí kampaně před prezidentskými volbami, které se konají v lednu příštího roku a v nichž hodlá opět kandidovat.

V Ústeckém kraji se dnes setká s hejtmanem Oldřichem Bubeníčkem (KSČM), krajskými zastupiteli, starosty či studenty. V programu nechybí mítinky s občany na náměstích.

Dnes Zeman zavítá do Ústí nad Labem, Bíliny a Mostu, odpoledne se setká se seniory z Ústeckého kraje při příležitosti Dne seniorů. V dalších dnech navštíví prezident ještě Dubí, Chomutov, Žatec či Šluknov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

11:50 „Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

Na Jacka Smithe, zvláštního poradce odpovědného za dohled nad trestními vyšetřováními bývalého prezi…