Prezidentský kandidát Hilšer: Já jsem budoucnost, ne muž minulosti. Zeman je srab a má to v hlavě popletené

20.03.2017 19:15

Prezidentský kandidát a lékař Marek Hilšer zahájil svou kampaň už před tři čtvrtě rokem, podpisy však kvůli změně zákona sbírá až nyní. Proč chce kandidovat a co říká na současného prezidenta Miloše Zemana, objasnil na serveru Seznam Zprávy.

Prezidentský kandidát Hilšer: Já jsem budoucnost, ne muž minulosti. Zeman je srab a má to v hlavě popletené
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Marek Hilšer

„Odezva je dobrá. Věřím, že těch padesát tisíc podpisů je reálných. Musíme ale sebrat mnohem více podpisů, i kvůli chybovosti,“ říká ke kampani Hilšer. „Nabízím lidem chuť pracovat tuto zemi, odvahu a energii mládí,“ řekl ke své nabídce. 

„Nám je čtyřicet, padesát, my tady budeme žít ještě dalších 40 let a přece dává smysl, aby se tu postavil někdo, komu jde o budoucnost, ne někdo, kdo je mužem minulosti,“ dodal.

Původní text ZDE.

„Měl jsem obavy z politického vývoje v této zemi. Řekl jsem si, že by bylo dobré, kdybychom měli někoho, kdo není spojen s minulostí a kdo by přišel s vizí do budoucnosti,“ svěřil se pak také se svým impulzem pro vstup do prezidentského souboje Hilšer. „Nechci se vymezit proti Miloši Zemanovi. Mám nějaké vize a myšlenky, které chci uplatňovat,“ dodal.

O podporu nějaké politické skupiny nebude usilovat. „Ale přijde-li za mnou někdo, kdo by mě podpořil, nebudu ji odmítat,“ dodal. Zároveň také zmínil, že si věří na vítězství. „Vyhraji první kolo,“ řekl.

„To, že Miloš Zeman nepůjde do diskusí, považuji však za určitý projev srabáctví. Miloš Zeman nechce skládat účet za své minulé období. Má toho v hlavě dost popleteno a v těch diskusích by se mohlo ukázat, jak to opravdu je,“ řekl Hilšer a zmínil například kauzu Peroutka.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…