Přijíždím z blázince jménem Německo. Projev, který včera poněkud vyčníval

29.09.2016 11:14

Na německou kancléřku Angelu Merkelovou se na středeční demonstraci proti islamizaci Evropy, kterou v několika českých městech uspořádal Úsvit společně s Blokem proti islamizaci, snesla ostrá palba kritiky. Pustili se do ní jak němečtí hosté – Tatjana Festerling z Pegidy a zástupce bavorské Alternativy pro Německo – tak i demonstrující. „Scheisse Merkel,“ skandoval několikrát dav.

Přijíždím z blázince jménem Německo. Projev, který včera poněkud vyčníval
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tatjana Festerling z německého hnutí Pegida

„Jmenuji se Tatjana Festerling a pocházím přímo z blázince zvaného Německo,“ spustila rázně hned zkraje německá protiislámská aktivistka, aby se vzápětí pustila do kancléřky Angely Merkelové: „Čtvrtého září 2015 otevřela Angela Merkelová hranice a umožnila tím nekontrolovanou invazi muslimů do Evropy. Jedenáctého září 2015 si udělala selfíčko se syrskými muži a prohlásila, že azyl nezná žádné hranice. Její fotografie byly bestsellerem ve světovém tisku. Lepší reklamu si ani afroarabský svět nemohl přát.“  

Podle Festerlingové je islamizace Německa tamními médii i politiky zamlčována a popírána. „Protože je německá azylová politika morálním projektem, diktují opět světové mocnosti ostatním národům, co je morálně správné. Proti patriotům, jako jsme my, je zbrojeno a jsme nazýváni nacisty jen proto, že se zlobíme za to, co naše vláda dopustila,“ posteskla si.

Za absolutně zvrácené považuje Festerlingová skutečnost, že téměř patnáct set malých dívek přišlo do Německa jako vdané ženy, přičemž 361 z nich prý ještě nedovršilo čtrnácti let. „To už není islamizace, to je hnusná prasárna. To je sex s dětmi a toto se nyní v Německu toleruje,“ bouřila aktivistka. „Fuuuj,“ bučel s ní solidárně dav posluchačů.

„Muslimové paní Merkelové mohou být zlí a pak řežou, bodají, odpalují, střílí, ukřižovávají a kopou. Mnoho částí Německa se již proměnilo v chalífát, dokonce i německé soudy se ohýbají pod právem šaría,“ nastínila Festerlingová situaci v Německu, které se dle jejího názoru v krátkém čase, podobně jako Anglie, Francie a Belgie zcela změnilo k muslimskému obrazu. „Velká města jsou plná žen v šátcích, burkách a mladých muslimských mužů s tmavými vousy,“ popsala aktivistka.

„Německo musí letos počítat až s šesti miliony nových imigrantů. Hlad Merkelové po nových uprchlících se nedá utišit,“ konstatovala Festerlingová, která budoucnost Evropy vidí v temných barvách. „Dá se Evropa ještě vůbec zachránit? Jsem upřímná – západní Evropa už ne, to už je ztraceno, protože jsme nepodnikli žádné rozhodné kroky,“ myslí si. „I kdyby EU teď přišla s myšlenkou zaminovat vnější hranice schengenského prostoru a rozmístit samostříly, už je pozdě. Máme už tisíce muslimských bojovníků v chalífátech v západní Evropě,“ dodala.

Anketa

Bez Evropské unie bychom chcípli hlady, myslí si Karel Schwarzenberg. Má pravdu?

2%
98%
hlasovalo: 8768 lidí

Ve svém projevu Festerlingová také zmínila, že za nitky v pozadí tahá George Soros, který dle jejího mínění financuje globální destabilizaci, revoluce, manipuluje volby a diktuje politickým špičkám agendu. Jde mu prý přitom jen o jedno – o zničení evropské kultury.

„Vyzývám vás z Německa, nenechte to dojít tak daleko. Postavte se proti přetváření Evropy, podpořte všechny síly, které jsou proti islamizaci Česka,“ vyzvala Festerlingová české občany.

Merkelová musí pryč

K mikrofonu byl přizván i bavorský zástupce Alternativy pro Německo, který zmínil, že v Německu žije 4,5 milionů muslimů, což je 5,5 % obyvatel. Za loňský rok údajně přišlo do Německa 1,5 milionů migrantů, dalších pět milionů prý čeká v Egyptě a chystají se na cestu do Evropy.

„Chceme si nechat líbit, aby Německo a Evropa byly zaplaveny migranty a muslimy? Já říkám ne. Nechci svoje děti vidět vyrůstat s burkou. A chci, aby naše ženy mohly večer beze strachu chodit ve městech. Chci židovsko-křesťanskou zem. Chci Evropu a její země v míru a demokracii. Islám nepatří do Německa ani Evropy. Merkelová musí pryč!“ burácel řečník do mikrofonu. „Scheisse Merkel,“ dali jasně najevo německé kancléřce svůj názor na muslimské přistěhovalce i demonstrující, kterých se jenom v Praze sešlo na tři sta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…