Přítel Ruska Vyvadil pohrozil lidem: Když pojedete do Turecka, potrestám vás

12.12.2015 11:28

Zakladatel přátel Ruska v ČR a bývalý senátor Jiří Vyvadil uveřejnil na sociální síti Facebook zvláštní informaci. Je prý připraven potrestat každého ze svých přátel, který by vyrazil na dovolenou do Turecka. Dočkal se i poznámky, že je „debil“.

Přítel Ruska Vyvadil pohrozil lidem: Když pojedete do Turecka, potrestám vás
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

„Kdo by jel příští rok na dovolenou do Turecka, bude vyloučen ze skupin, které jsem založil, a vyškrtnut z okruhu mých přátel na fb… Zdravím…,“ napsal na sociální síti někdejší politik, který vstoupil do povědomí veřejnosti např. v okamžiku, kdy se pokusil organizovat protesty v době průjezdu amerického vojenského konvoje Českem a příliš neuspěl.

V následné diskusi pod statusem se jedna žena se smíchem zeptala, zda může jet alespoň k Máchovu jezeru. S humorem reagovali i další autoři. Bude prý namístě vyhodit z bytu třeba i ledničku vyrobenou v Turecku. Další občané oznámili, že se z přátel někdejšího senátora odstraní sami.

Přišla však i mnohem tvrdší reakce. „Já do Turecka nepojedu a ani s tím, co dělají Turci, nesouhlasím a nepodporuju je. Ale budu rád, pokud mě smáznete z přátel, protože nechci s Vámi být nijak spojován, pokud to neuděláte sám, tak to udělám večer, až přijedu, sám! Co si to vůbec dovolujete? Buďto jste se úplně zbláznil, anebo jste fakt úplnej DEBI...,“ napsal jeden z reagujících mužů.

Další z pisatelů ale odvětil, že do Turecka bude možné jet, pokud bude součástí Ruska nebo bude rozděleno mezi spojence. Z toho je patrné, že Vyvadilův názor má u některých spoluobčanů i podporu.

Vyvadil doslova napsal:

Kdo by jel příští rok na dovolenou do Turecka, bude vyloučen ze skupin, které jsem založil, a vyškrtnut z okruhu mých přátel na fb…

Zdravím…

reklama

autor: mp

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…