Příznivci Holešovské výzvy se sjíždějí na celostátní konferenci

28.01.2012 11:40

V sobotu, v jednu hodinu po poledni, začíná v pražském sále Tesla v Hloubětíně Celostátní konference občanských iniciativ a odborů, svolaná organizátory, signatáři a příznivci takzvané Holešovské výzvy. Na konferenci by měla být hlavním tématem současná politická situace v České republice.

Příznivci Holešovské výzvy se sjíždějí na celostátní konferenci
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Výročí 17. listopadu lidé využili k demonstraci proti vládě

Holešovská výzva, jak ParlamentníListy.cz v minulých dnech informovaly, vybízí, aby se občané spojili proti lžím, požaduje demisi vlády. Jinak hrozí protesty a stávkami. A vyzývá taktéž k tomu, aby se různé iniciativy ve všech koutech Česka spojily.

Vychází z toho, že v ČR působí několik desítek, možná i stovek protivládních iniciativ a sdružení. Jednotlivě žádné z nich nemá sílu k prosazení svých záměrů a dosažení obratu k lepšímu v naší zemi. „Proto jsme se rozhodli nabídnout těmto hnutím, iniciativám a sdružením, možnost setkání na celostátní konferenci, kde by jejich zástupci projednali, jak postupovat, aby tento korupční režim byl svržen, a tím se otevřela cesta k zahájení pozitivních změn,“ řekl ParlamentnímListům.cz  jeden z aktivistů, předseda politického hnutí Občané 2011, Ludvík Adámek.

O tom, jak konference bude probíhat, budou ParlamentníListy.cz z místa průběžně informovat...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…