Problémy nekončí. Po lávce v Praze se zřítila část dalšího mostu. Při rekonstrukci dálnice

10.03.2018 13:28

Moravskoslezská regionální televize Polar sdělila, že před šestou hodinou ráno se při rekonstrukci dálnice D48 zřítila část dálničního mostu u Přiboru. I s bagrem.

Problémy nekončí. Po lávce v Praze se zřítila část dalšího mostu. Při rekonstrukci dálnice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silnice, ilustrační foto

Rekonstrukce dálnice D48 se komplikuje. V sobotu časně ráno se poroučela k zemi část dálničního mostu u Přiboru, bohužel i s bagrem, který zrovna po mostě projížděl. Při pádu bagru se zranil řidič stroje. Na místo dorazily tři hasičské jednotky. V době příjezdu hasičů na místo nehody se už řidič dostal z bagru. Vyzvedl ho vrtulník a dopravil ho do nemocnice.

„Zdravotnická záchranná služba MSK zasahovala dnes, v sobotu 10. března ráno, u vážně zraněného muže na Novojičínsku. Ve čtvrt na šest ráno přijali operátoři ZZS tísňové volání z města Příbor. Na udané místo ihned vyjela posádka rychlé lékařské pomoci z Nového Jičína a k misi byl vyslán vrtulník letecké záchranné služby. Dvaatřicetiletý muž se nalézal uvnitř bagru, pod kterým se zřítil most a se strojem spadl z výšky okolo pěti metrů. V okamžiku příjezdu záchranářů byl postižený mimo stroj a při vědomí. Zasahující lékaři však u něj zjistili vícečetná poranění. Pacient byl zajištěn krčním límcem a na transportní desce vynesen k sanitnímu vozidlu. Záchranáři zajistili žilní vstup a podali potřebné léky. Po dalších úkonech v rámci přednemocniční neodkladné péče byl poté letecky přepraven na urgentní příjem ostravské Fakultní nemocnice,“ píše ve zprávě ZZS MSK mluvčí Lukáš Humpl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…