Proč dává Pavel Novotný rozhovory PL? V noci to oznámil

26.03.2017 7:07

Z PROFILŮ Na dotazy, které se v poslední době nashromáždily na jeho profilu na serveru ParlamentníListy.cz, odpovídal dnes v noci známý bulvární novinář Pavel Novotný.

Proč dává Pavel Novotný rozhovory PL? V noci to oznámil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Mám dotaz, který by mohl pochopit i primitiv od bulváru: Odkdy je islám rasa?“ zajímalo čtenáře. „Islám není rasa. Islám je náboženství. Patrně se mi snažíte naznačit, že vám nevadí jiné rasy, ale vadí vám lidé určitého náboženského vyznání. Pak jste ale ještě větší kus hovna než ‚klasický‘ xenofob a rasista,“ odpověděl Novotný.

Dalšího čtenáře zajímalo zase to, proč se svým IQ 128 vlastně poskytuje „svá hloupá a vulgární vyjádření PL, když tolik opovrhujete PL a jejími čtenáři?“. „Jako, chlapče, IQ 128, fakt žádná sláva,“ podotkl čtenář. Novotný poukázal na to, že inteligenční kvocient v rozhraní 115–130 má jen třináct procent populace. „Nad 130 už jen dvě procenta. Připadá mi, že s ohledem na tato známá fakta na tom nebudete ‚nic moc‘ s intelektem spíše vy. Vyjádření PL poskytuji proto, že mám ve zvyku odpovídat na dotazy, která mi pokládají média. Nedělím média paušálně, nejsem kretén, co vidí ‚sluníčkáře‘ a ‚národ‘ a podobně. Když mi redakce PL, tedy média, proti kterému se vymezuji a považuji jej za spíše jakési pískoviště pro pitomce, co čtou rádi píárka, slušně zašle dotazy a poprosí mě o krátké interview, odpovím. Také jsem byl novinář, teď jsem navíc slavná osobnost, snažím se být vstřícný,“ reagoval Novotný.

Další čtenář poukázal na to, že Novotný se u soudu s panem Vetchým obhajoval slovy, že „není debil, ale profík“. „Zajímalo by mne, zda jste takové tvrzení byl schopen soudu něčím dokázat. Protože, nezlobte se na mne, splést si manželku s milenkou, to nesvědčí o profesionalitě žurnalisty, byť pouze bulvárního, ale spíše o té první diagnóze,“ napsal čtenář. „Jste zcela mimo. Jak v kauze Vetchý, tak s mou profesionalitou, vy lolo. U soudu s panem Vetchým jsem svědčil. Vetchého milenku s manželkou si onen den popletla všechna velká on-line bulvární média v zemi. Opsali jsme to, což je strašné, co je horší, opsal bych to zase. Když dva dny na to vyšlo najevo, že paní Vetchá se jen přešila a po letech vyšla na světlo ukázat světu, že ji manžel neopustil, prostě to on-line média stáhla, ale my už byly vytištění, Vetchý to po roce (proč až po roce, nemáte šanci vůbec dovodit, natož pobrat) právem zažaloval a vydavatele časopisu porazil. Příště si o věci něco zjistěte, asi si mě s někým pletete, vy diagnózo. Číst PL je diagnóza,“ uvedl Novotný.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…