Proč mě spojujete s Bártou? rozčílil se v ČT Lessy

01.11.2013 13:00

Bývalý policejní prezident Petr Lessy opakovaně odmítá, že by zadržení předsedy Věcí veřejných Víta Bárty jakýmkoliv způsobem souviselo s ním samým. Lessy má prý informace pouze z otevřených zdrojů.

Proč mě spojujete s Bártou? rozčílil se v ČT Lessy
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Petr Lessy

„Já jsem byl jmenován policejním prezidentem tehdejším ministrem Radkem Johnem, Vít Bárta byl ministrem dopravy, ale já k nim nemám žádné vztahy. Byl jsem jmenován na základě výběrového řízení,“ prohlásil ve vysílání České televize Lessy s tím, že se teď pokouší o návrat do funkce policejního prezidenta a nediví se tomu, že ho někdo spojuje s negativními informacemi.

Ve vysílání také prohlásil, že by se měl na příště změnit také zákon o výběru policejních prezidentů. Všichni Lessyho následovníci by podle jeho názoru měli být vybíráni transparentně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zkazíte, co můžete. Vaše „demokracie“. Skočili jste na špek USA

8:41 Zkazíte, co můžete. Vaše „demokracie“. Skočili jste na špek USA

„Principy. Spolupráce. Síla.“ To vytkl šéf evropské diplomacie Josep Borrell jako to hlavní, co musí…