Proč se Radičová ztrapňuje? ptá se Štěpánek

11.03.2012 11:19

Místopředseda Regionálního sdružení ODS v Královéhradeckém kraji Petr Štěpánek kritizuje bývalou slovenskou premiérku Ivetu Radičkovou. Nelíbí se mu, jak se vyjádřila o rozhodnutí premiéra Petra Nečase nepodepsat smlouvu o rozpočtové odpovědnosti EU.

Proč se Radičová ztrapňuje? ptá se Štěpánek
Foto: Topnovinky.sk
Popisek: Bývalá slovenská premiérka Iveta Radičová

„Tohle nedělá čestný a rovný chlap a ženy už vůbec ne," kritizovala Radičová. Takovou logiku Štěpánek nechápe. Ona sama přitom podle něj naprosto zbytečně rozbila pravicovou vládu, aby dokázala svou loajalitu Evropské unii.

Česko není Merkozyho maňásek

"Do zapomnění nyní odchází jako figurka, jež Slovensko prakticky bezdůvodně vydala do rukou levicového populisty Fica, a loutka, jež podpisem fiskální smlouvy jen stvrdila slovenskou bezpodmínečnou kapitulaci před německými zájmy maskovanými do bruselského eurobalení," napsal Štěpánek.

"Česká republika se k rozpočtové odpovědnosti hlásí ze své vlastní vůle a ne jako Merkozyho maňásek. Čeští socialisté tak se staženými kalhotami stojí před nepříjemným dilematem. V ten samý čas nelze křičet, že Česko musí podepsat (evropskou) fiskální smlouvu a zároveň podminovávat (českou) finanční ústavu, když je to prakticky to samé," uvedl Štěpánek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …