Program Bobošíkové: Hradní slavnost i diskotéka

14.05.2012 9:54

Kandidátka na přímou volbu prezidentky republiky Jana Bobošíková, předsedkyně strany Suverenita, navštíví v rámci svého květnového volebního programu například hradní slavnosti nebo open-air zábavu s diskotékou. Právě tam bude s lidmi diskutovat na rozličná témata, informovala v tiskovém prohlášení.

Program Bobošíkové: Hradní slavnost i diskotéka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně Suverenity Jana Bobošíková

Její „tour“ začne již v pondělí 14. května, kdy od jedenácti hodin navštíví Rožínku a s vedením závodu GEAM Dolní Rožínka bude diskutovat o budoucnosti těžby uranu v ČR. Poté se přemístí do Havlíčkova Brodu, kde se od 16 hodin setká s krajskými kandidáty Suverenity kvůli tématu zdravotnictví, a od půl sedmé večer se zúčastní občanské diskuze v třebíčském Hotelu Kleopatra.

V sobotu diskotéka, v neděli Terezín

Pokračovat bude kandidátka na prezidentku opět v pátek 18. května. Od rána na jednání předsednictva Suverenity v Brně, od 15:30 setkání s vedením SNK Zlínského kraje. Páteční večer stráví Bobošíková po boku vedení Krajské organizace Svazu žen ČR Moravskoslezského kraje.

O víkendu pak Jana Bobošíková vystoupí na hradních slavnostech na zámku Dolní Kounice, kde se zúčastní dokonce open-air zábavy s diskotékou. Celý svůj program předsedkyně Suverenity zakončí v neděli 20. května v Terezíně, kde se spolu s místopředsedkyní Evou Morávkovou zúčastní akce Terezínské tryzny 2012.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…