Prolhaný Moravec. Chtějí zabít naši kulturu a nastolit „nový světový řád“. Ministr ráno vstane a hned volá do Bruselu. Okamura s Fialou to rozbalili u vody

19.06.2016 10:28

REPORTÁŽ „EU nepokrytě podporuje nelegální migraci. Proč? Protože chtějí nový světový globální řád a žít podle mnohých idejí multikulturalismu. A jestli nevěříte, tak se můžete podívat do volebního programu českých sociálních demokratů. Kteří to tam mají,“ prozradil místopředseda Svobody a přímé demokracie Radim Fiala na akci v Liberci. Podle něj se musí změnit vláda. „ANO a ČSSD se začaly hádat o policii. Podle mě mezi nimi vznikne nesmiřitelný boj. Kdo koho dřív skolí. Budou spolu bojovat na úkor českých občanů. A to je vláda, která nemá v České republice co dělat. Okamžitě by měla podat demisi, odstoupit a vypsat nové volby,“ myslel si. Po něm vystoupil i Tomio Okamura.

Prolhaný Moravec. Chtějí zabít naši kulturu a nastolit „nový světový řád“. Ministr ráno vstane a hned volá do Bruselu. Okamura s Fialou to rozbalili u vody
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Anketa

Volili byste Roberta Šlachtu do politické funkce?

46%
54%
hlasovalo: 10812 lidí
 
V libereckém sportovně rekreačním areálu U Vodníka si dali v sobotu 18. června dostaveníčko příznivci hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Zahrála cimbálovka, kouzelník si zakouzlil, mažoretky zatančily, děti se povozily na kolotoči. Akci navštívily i hromy a blesky. Po jejich odchodu vysvitlo sluníčko a v té chvíli přijely hlavní hvězdy celého dne – Tomio Okamura se svým věrným souputníkem Radimem Fialou. Až to vypadalo, že se dostavili sluníčkáři. To však pravda není, jen počasí to trošku popletlo. 
 
Potulují se po Evropě, nikdo neví, čím se živí
 
Jako první si vzal mikrofon Radim Fiala. Nejdříve pověděl příběh o setkání takzvaných vlasteneckých stran ve Vídni, již se zúčastnili také zástupci české SPD Okamura a Fiala. „Byly tam asi dva tisíce lidí. Přišla k nám starší paní a říká nám – to jsem ráda, že jste tady. Emigrovala jsem v roce 1968, od té doby jsem v České republice nebyla. Žiju na předměstí Vídně. Představte si, že se z něj stalo muslimské ghetto. Měla rakouskou vlajku v ruce, mávala s ní a tekly jí slzy. Povídala nám – to si nedokážete představit, co to tam, kde desítky let bydlím, udělalo. Prosím pomozte nám v Evropě udělat nějakou změnu. Protože toto, co se děje, je katastrofa,“ uvedl na úvod Fiala. 
 
Rakousko je na tom podle něj ještě dobře, protože do sousedního Německa přišlo za loňský rok milion tři sta tisíc migrantů. „Z nich dvě stě tisíc vůbec nevědí, kdo jsou a kde jsou. Potulují se po Evropě, nikdo neví co dělají, čím se živí. Je to katastrofa, protože  takové počty migrantů můžou značně poškodit naše sociální a zdravotní systémy. Vy jste tady pracovali. I moji rodiče a prarodiče. A teď by měli mít nárok na nějaký důchod. A my s Tomiem jsme si prostě vybrali naše předky, Čechy, před tím, než že sem někdo přijde  parazitovat na tom, co naši lidé udělali. Naši lidé by měli mít takový důchod, aby nemuseli přemýšlet nad tím, jestli zaplatí nájem, jídlo nebo léky,“ řekl.
 
Naši senioři si podle něj musí mezi těmito položkami vybírat a jednu oželet. „Je to proto, že celá tato proimigrační vláda, která – obrazně řečeno, když se vzbudí, musí ráno zavolat do Bruselu, aby věděli co mají dělat –, dala v letošním roce 4,3 miliardy na nelegální imigraci. A to tady ještě skoro žádný migrant není,“ tvrdil místopředseda SPD. „Ale pozor – v Evropské unii už padají masky. Vůbec se netají tím, že podporují imigraci. Evropský soud řekl, že v žádné evropské zemi – která je součástí EU – se nesmí migranti zadržovat v detenčních ústavech. Takže podle něj už je nesmíme ani zadržet a oni se tu mohou pohybovat volně,“ podivil se Fiala.
 
Katastrofický je dle něj i fakt, že Evropská unie připravuje bezvízový styk s Tureckem. „To je osmdesátimilionová, téměř stoprocentně muslimská, země. Kde jsou další tábory s miliony nelegálních uprchlíků. Pas tam koupíte v každé garáží za padesát dolarů. Pokud budeme mít bezvízový styk s Tureckem, z nelegálních migrantů uděláme legální,“ konstatoval. Na což muž mávající s českou vlajkou mezi diváky zařval:  „To nedopustíme!“ Fiala ho pochválil: „Správně,“ a pokračoval: „Jako jediná strana v Poslanecké sněmovně máme nulovou toleranci, hlasujeme vždycky proti tomu, aby Česká republika přijímala nelegální imigranty,“ upozornil a jal se chválit maďarského premiéra Viktora Orbána: „To je skvělý příklad politika, který postavil plot na jižní hranici, a tím zabránil dalšímu pochodu migrantů, kteří museli změnit trasy. Ochránil Maďarsko, přestože Merkelová zuřila, držela ho pod krkem a říkala ‚žádný plot nesmíte stavět‘,“ vyprávěl Fiala. Jeho slova opět přerušil vlajkonoš: „Neprosral se!" vykřikl na podporu Orbána. „Přesně tak,“ souhlasil Fiala.
 
 
Chtějí nový světový globální řád podle idejí multikulturalismu
 
Rakušanům prý podle Radima Fialy německá kancléřka též nakázala, že nesmějí žádný plot stavět. Ti ji však dle Fialy přechytračili. „Postavili takovou padesátimetrovou branku a od ní několik desítek kilometrů doleva i doprava postavili takové postranice. De facto si udělali z Evropské unie srandu,“ myslel si. EU dle něj nepokrytě podporuje nelegální migraci. „Lidé se ptají proč chtějí zabít naši identitu, naši kulturu, náš národ. Proč? Protože chtějí nový světový globální řád a žít podle mnohých idejí multikulturalismu. A jestli nevěříte, tak se můžete podívat do volebního programu českých sociálních demokratů. Kteří to tam mají,“ prozradil Fiala. Podle něj nemůžeme bojovat proti islámu jako takovému. Věří mu jeden a půl miliardy lidí. „Ale můžeme bojovat proti tomu tak, aby ti lidi nebyli tady. S Tomiem Okamurou jsme podali v Poslanecké sněmovně návrh, abychom zakázali právo šária, které je součástí Koránu, a abychom zakázali džihád. Samozřejmě všichni – i proimigrační vláda – hlasovali proti. Oni to tady chtějí v rámci multikulturalismu,“ tvrdil Fiala.
 
 
Hovořil i o nadcházejícím britském referendu. „Zatím Britové chtějí pryč z Unie. Protože někdo jim říká jakou mají mít migrační politiku, co mají dělat, jak mají mít zakroucené banány a okurky. Ale že by se někdo staral o to, aby někdo chránil hranice Evropské unie, na to kašlou,“ domníval se s tím, že my máme velkou šanci se migraci ubránit. „Ale musí se změnit vláda. ANO a ČSSD se začaly hádat o policii. Podle mě mezi nimi vznikne nesmiřitelný boj. Kdo koho dřív skolí. Budou spolu bojovat na úkor českých občanů. A to je vláda, která nemá v České republice co dělat. Okamžitě by měla podat demisi, odstoupit a vypsat nové volby,“ myslel si druhý muž hnutí Svoboda a přímá demokracie Radim Fiala.
 
Poté se mikrofonu zmocnil předseda SPD Tomio Okamura. „Když jsem sem jel, viděl jsem u silnic řadu billboardů hnutí ANO, ve kterých nám tvrdí, že po třech letech vlády se máme líp. Zvedne ruku někdo, komu zbývá po třech letech vlády Babiše, Sobotky a Bělobrádka v peněžence více, než mu zbývalo za Kalouska?“ ptal se sugestivně. Našli se i tací jedinci, kteří zdvihli ruku, ale bylo to v přilehlé zahradní restauraci, dost daleko od Tomia Okamury a jeho skalních příznivců. Ale i tam se nakonec našli dva odvážlivci. „Jeden, dva. No ale stejně, je to nějaké divné. Všude nás zahlcují v televizi, v prolhaném Václavu Moravcovi, jak to dělají dobře, jak mají odborníky, jak bude líp. Nepletete se tedy, že se moc nehlásíte? No pravda je, že já jednoho znám,“ prozradil. Je to dle jeho zjištění Andrej Babiš. „Před dvěma měsíci jsme se v médiích dočetli, že vydělal rekordně těch svých miliard. Stejně tak loni vydělal rekordně. Tedy po vstupu do politiky po dva roky rekordně vydělal. Má státní zakázky. Má miliardy z vašich daní,“ zaútočil na ministra financí. 
 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec
 
Poté mluvil o důchodech, o přidání 40 korun a jednorázovém příspěvku 1200 korun v únoru. To však podle Okamury není zásluha vlády. „Ne, ne, ne. To vás zmasírovala média a dělají z vás užitečné idioty. Těch 1200 korun nebyl vládní návrh zákona. Ale opozičních stran,“ upozornil. A poté znovu opakoval tvrzení Fialy, že vláda dala 4,3 miliardy na imigranty. „To znamená, že si vybrali africké a arabské migranty, které sem nikdo nezval a budou parazitovat na systému, místo aby to dali lidem, co tu celý život pracují, nebo na podporu rodin s dětmi. S touto politikou absolutně nesouhlasím,“ prozradil.
 
A pokračoval v kritice vlády. „Není pravda jak říkají, že nesouhlasili s volbou Evropské unie na přijímání afrických a arabských migrantů, nepřizpůsobivých vetřelců, kteří nás budou vysávat. Je rozdíl jak jedná Orbán a Fico. Loni v srpnu nás opravdu přehlasovali a Evropská unie určila, že máme přijmout v první várce 1591 afrických a arabských migrantů. To jsou ti nadržení chlapi mezi dvaceti a čtyřiceti lety, kteří většinou cestou záhadně ztratili pas, ale neztratili mobil a laptop. Babiš se Sobotkou byli sice proti kvótám, ale když je Evropská unie odhlasovala, oni na to kývli a přijali je. Orbán a Fico naproti tomu, když jim je Unie chtěla vnucovat, řekli ne – my na vás kašleme. Tak to je rozdíl, jak jedná naše vlastizrádná vláda,“ domníval se. „Tahleta vláda loni v červenci, ještě měsíc před kvótami, dobrovolně odsouhlasila přijetí 1500 migrantů, dohromady tedy je jich 3091,“ má dokonale spočítáno Okamura. 
 
Dotace na rozhledny, ze kterých není rozhled
 
Upozornil též, že čtyřikrát navrhovali referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie. „Samozřejmě platí, že i když vystoupíme z Evropské unie, nadále bude platit volný pohyb osob, pracovních sil, zboží a kapitálu. Dovedete si třeba představit, že by si Volkswagen dovolil zmařit svoji investici a na škodovky bylo uvaleno clo?“ zeptal se předseda SPD. Podle něj rozhodně nikoliv. Následně vysvětloval dotace z Evropské unie. A to tak, že podle něj už jsou pro nás nevýhodné. „Slyším často argument, že z Evropské unie dostáváme více peněz, než tam posíláme. Je to pravda jen v absolutních číslech. Ale není to pravda při velice letmém podrobnějším rozboru,“ uvedl. Na základě něj mu vyšlo, že by nás vyšlo levněji, kdybychom do Bruselu žádné peníze neposílali a následně je získávali zpět formou dotací jako tomu je doposud. A dával příklady, kdy dotace šly například na rozhledny, ze kterých není rozhled a podobně.
 
Okamura si také postěžoval, že ho nezvou do České televize a Českého rozhlasu a měl také vysvětlení, proč se tak děje: „Protože je řídí Rada České televize a Rada Českého rozhlasu. A kdo ze zákona volí jejich radní? Vládní většina poslanců v Poslanecké sněmovně. To znamená, že naše SPD tam nemá žádného zástupce a všechno tam ovládají Babiš, Bělobrádek, Sobotka. To je demokracie. Takže jako vládního oponenta tam pozvou Kalouska. Přes všechna negativa této vlády si lidé řeknou – pořád lepší Babiš než Kalousek. Místo aby tam pozvali nás.“ Dále se věnoval podle něj zločinně vytunelovanému důchodovému fondu. „Stalo se to za Klause. Sáhnout na důchodový účet je zločin. Protože senioři si nemohou pomoci sami. Oni to vytunelovali a Sobotka, Babiš a Bělobrádek se nemají k tomu, aby důchodový účet obnovili. Aby se senioři nemuseli každý podzim klepat, kolik vlastně dostanou. My navrhujeme obnovit důchodový účet,“ konstatoval. 
 
Po více než hodinové promluvě začal Okamuru tlačit čas, neboť ho čekal mítink v Krásné Lípě. Ještě si stihl udělat s Fialou skupinovou fotografii se svými příznivci a odjeli severozápadním směrem. Na pódiu je vystřídali mažoretky a po jejich vystoupení pokračoval další program.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Szaban

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…