Proruský virotik Zeman... Odbojář Hučín se těžce pustil do prezidenta i vyznamenaných osobností

27.10.2018 9:31

Válečný veterán 3. odboje Vladimír Hučín se vyjádřil k dalším, podle jeho slov ostudným, vyznamenáním od prezidenta Miloše Zemana.

Proruský virotik Zeman... Odbojář Hučín se těžce pustil do prezidenta i vyznamenaných osobností
Foto: Archiv VH
Popisek: Vladimír Hučín

„Armádní generál Josef Bílý má dostat 28. října 2018 státní vyznamenání in memoriam. Můžu jen spekulovat, jak by se tento odbojář asi zachoval za předpokladu, že by měl osobně převzít státní vyznamenání z rukou současného proruského virotika – prezidenta ČR Miloše Zemana,“ poznamenal Hučín.

„Nacisty popravený armádní generál Josef Bílý má dnes jednu velkou nevýhodu, a tou je, že státní vyznamenání z rukou virotika Zemana nemůže odmítnout tak, jak to učinila řada jiných charakterních osobností, neboť přijmout vědomě vyznamenání z rukou tohoto nechvalně známého proruského virotika Zemana vyžaduje i něco jako kačení žaludek a na to každý nemá,“ dodal Hučín.

„To je také důvod, proč nejrůznější známé normalizační fosilie typu Michala Davida, Petra Žantovského, Krampola, Čuby, Nohavici, Srpa, Hůlky, Gotta, Vondráčkové, Vyskočila... a mnoha dalších normalizačních a podezřelých existencí tato státní vyznamenání ochotně přijímají,“ uzavřel Hučín se slovy, že doufá, že toto odporné obscénní divadlo se nebude opakovat ještě další čtyři roky, kdy proruský virotik Zeman má být ještě na postu prezidenta. 

  • Původní text ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…