Ředitel Blesku Šafr: Inzerát proti knížeti je svinstvo a budu ho řešit

28.01.2013 16:44

Ředitel skupiny Blesk Pavel Šafr označil inzerát publikovaný v nejčtenějším bulvárním deníku za absolutní svinstvo, které nemá obdoby. Podle někdejšího šéfredaktora Blesku se stal velký průšvih, který se bude muset vyřešit. Tahle Zemanova sviňárna bude mít u nás konkrétní a nepříjemný dopad, napsal Šafr doslova na Facebooku.

Ředitel Blesku Šafr: Inzerát proti knížeti je svinstvo a budu ho řešit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Noviny, ilustrační foto

Ředitel skupiny Blesk pro strategie Pavel Šafr na Facebooku tedy neoficiálně přislíbil, že otištění neoznačené politické inzerce v Blesku ke konci minulého týdne bude mít ve vydavatelství Ringier Axel Springer dohru.

Šafr nehodlá zakrývat osobní zodpovědnost

„Ten inzerát je absolutní svinstvo, které nemá obdoby. Stal se velký průšvih a budeme si ho muset vyřikat. Bude to velmi nepříjemné a jsem si jistý, že tahle Zemanova sviňárna bude mít u nás konkrétní a nepříjemný dopad. Nehodlám zakrývat osobní zodpovědnost,“ píše na Facebooku Šafr. Svým prohlášením tak reagoval na fanoušky, kteří komentovali jeho příspěvek o podpoře Karla Schwarzenberga. Šafr požádal, aby lidé rozlišovali redakční práci a placenou inzerci, do níž redakce nemůže zasahovat.

„Když se stane svinstvo, tak je třeba, aby se jeho účastníci s tím svinstvem nějak konfrontovali a nějak vyrovnali. Třeba omluvou. Jsem bohužel účastníkem této idiotské špíny. Prosím, dejte mi čas to řešit,“ dodává Šafr. Podle něj je jasná jedna věc, a to, že je Zeman schopen úplně všeho a pracují pro něj estébáci.

Inzerát namířený proti prezidentskému kandidátovi Karlu Schwarzenbergovi zadal pražský advokát a podle serveru iDnes.cz bývalý důstojník StB Vladimír Zavadil přes mediální agenturu Mindshare. Štáb Miloše Zemana se od inzerátu distancoval a sdělil, že s ním nemá nic společného. Schwarzenbergův tým kvůli inzerátu, v němž se píše o poválečném uspořádání Československa a takzvaných Benešových dekretech, již podal trestní oznámení.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: jno

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…