Říkají mu Brežněv a bude mít problém. Řeč je o poslanci Tejcovi

08.08.2013 12:20

Socialista Tejc podle dvou poslanců ČSSD šplhal tak dlouho po zádech Bohuslava Sobotky, až raději přeskočil na ty Michala Haška. Ani to mu prý k záchraně své pozice nepomůže.

Říkají mu Brežněv a bude mít problém. Řeč je o poslanci Tejcovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jeroným Tejc

"Tejc nejdříve lezl Sobotkovi do zadku tak hluboko, až to hezké nebylo, a teď ho podrazil, podpořil Haška a podpořil Zemana, to ho bude mrzet," uvedl pro PL jeden z jihomoravských poslanců, který si nepřál být jmenován.

"Tejc před hlasováním o Rusnokovi vyhrožoval, že kdo nebude hlasovat jednotně, nemusí mít místo na kandidátce, ale to se pán přepočítal. Sobotka není tak slabý a jeho zradu vnímá dost intenzivně," doplnil náš zdroj.

Další poslanec ČSSD si nebral servítky už vůbec. "Tejcovi, který dříve na všechno kašlal, najednou narostla křídla, zajímá se o bezpečnostní služby, sbírá informace, říká se mu Brežněv, to nevíte?" upozornil PL poslanec ČSSD.

Jeroným Tejc, který se v boji o moc v ČSSD přiklonil na stranu Michala Haška, se k útokům nevyjadřuje. Tvrdí jen, že v ČSSD probíhá diskuse jako v každé jiné straně. Na čem se však členové sociální demokracie shodnou jednohlasně, je nutnost předčasných voleb. Ty se s největší pravděpodobností uskuteční na podzim letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…