Ringo Čech se vysmál Fischerovi: Říká, jak je špičkový ekonom a neohlídá si ani své peníze

19.03.2013 20:35

Jak může být expremiér Jan Fischer špičkový ekonom, když se dokáže zadlužit během prezidentské kampaně? To nechápe hudebník a bývalý poslanec František Ringo Čech.

Ringo Čech se vysmál Fischerovi: Říká, jak je špičkový ekonom a neohlídá si ani své peníze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman měl na Staroměstském náměstí svůj poslední předvolební mítink

"Četl jsem o nešťastným kandidátovi Fischerovi, jak se na něj všichni vysrali, jak mu všechno naslibovali! Jak může chtít vést ekonomiku, jak může bejt špičkovej ekonom, když si neohlídal, aby ty peníze dostal?" ptá se Ringo Čech.

Fischerovy dluhy dosahují výše osmi milionů korun a zatím se nikdo nemá k tomu je zaplatit. "Noviny ho hned natřely, že má 9 milionů dluhů a odjel na dovolenou do Ameriky. To jsou takový paradoxy. Každopádně je mi Fischera líto," píše Ringo Čech.

Slavný herec a hudebník si také rýpnul do Karla Schwarzenberga. O něm si prý přečetl, že dluží jen 109 tisíc umělcům. "Ti měli Karla opravdu rádi, když jim dluží za ten koncert z lásky, kterej byl velmi dobře navštívenej. Ale mě trochu zarazilo, že „Volíme Karla", ale napálíme mu cenu za koncert. Když mají Karla tak rádi, že nezpívali a nehráli, blbouni, zadarmo?!" diví se.On prý pro Miloše Zemana vystoupil bez nároku na honorář, stejně jako všichni ostatní podporovatelé, kteří mu hráli na Staroměstském náměstí.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…