Roman Šmucler odhalil, proč ho TOPka nechtěla

20.12.2010 7:02

Podnikatel a lékař Roman Šmucler před volbami působil jako lídr TOP 09 v Karlovarském kraji, dokud nebyl dle vlastních slov „odejit“.

Roman Šmucler odhalil, proč ho TOPka nechtěla

„Udělali dobře. Kdybych byl příští týden u hlasování o důvěře vládě, žádal bych jasné kroky policie a státního zastupitelství ve vyšetření aféry Drobil, jinak bych důvěru nedal," napsal Šmucler v článku na blogu iDnes.cz.

Dodal, že ač je lékař a ne právník, tak mu přijde jako maximálně problematické, že se všichni obvinění stále pohybují na svobodě a mohou tak snadno ovlivňovat svědky.

Limuzíny jsou fajn

Bývalý politik se také pustil do ministra vnitra a šéfa Věcí veřejných Radka Johna. „Limuzíny jsou krásné, úcta k ministerské funkci též, kamarádi chtějí zůstat v různých dozorčích radách ale stojí to za tu ostudu?" ptá se Šmucler ve svém textu s tím, že doufá, že se John rozpomene, kým dříve býval a co slíbil a nenechá kauzu vyšumět do ztracena.

„Musím souhlasit s vedením TOP 09, že bylo prozíravé se lidí jako jsem já včas zbavit. Potřebují pevnou hlasovací mašinérii a já bych si to příliš bral," vrátil se autor ke svému dřívějšímu politickému angažmá.

Ještě ze se mě zbavili

„Tak poslanci na VV a TOP 09, jsem na Vás zvědav a na Tebe Radku také! Nejde o to "povalit vládu", jde o to, aby pokud možno ode dneška plnila, co slíbila. Reformu a boj s korupcí," uzavřel Roman Šmucler, v dodatku svého textu ještě Radku Johnovi připomněl, že nyní již není v televizi: „Teď musíš vyšetřovat úplně jinak."

SLEDUJEME kauzu Drobil 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jac

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…