Rušná oslava 17. listopadu: Naštvaní lidé se neudrželi a vtrhli do nákupního centra

18.11.2013 8:05

Sváteční neděli v Bratislavě dokreslila demonstrace za odstoupení prezidenta Gašparoviče a vlády Roberta Fica. Server cas.sk uvádí, že protestu se zúčastnilo na čtyři sta lidí, kteří vtrhli do nákupního centra a také na několik minut zablokovali městskou dopravu.

Rušná oslava 17. listopadu: Naštvaní lidé se neudrželi a vtrhli do nákupního centra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezidentský palác v Bratislavě, sídlo slovenské hlavy státu

Neodstoupíte? Tak my tu zůstaneme! V podobném duchu se prý nesla nedělní demonstrace v Bratislavě. Dav lidí podle informací serveru cas.sk požadoval odstoupení prezidenta Ivana Gašparoviče a demisi vlády. Protože vedení státu nereagovalo na jejich výzvu, rozhodli se protestovat a v ulicích města prý bylo na „Deň boja za slobodu a demokraciu“ opravdu rušno.

Protestující se rozhodli při své cestě od náměstí Svobody k Prezidentskému paláci zablokovat křižovatku na Hodžově náměstí, kde zablokovali i MHD.

Server uvádí, že lidé byli natolik rozhořčení, že neměli ani strach ze zásahu policie a v průběhu demonstrace také vnikli do jednoho z bratislavských nákupních center. Dav se prý ve večerních hodinách přesunul před starou budovu SND v centru města.


 

reklama

autor: dkr

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…