Rusové jsou Mongolové a my jsme Němci, uvedl blízký spolupracovník Bělobrádka a Topolánka

05.07.2018 20:46

Bývalý autor projevů premiéra Mirka Topolánka a tiskový poradce předsedy KDU-ČSL Pavla Bělobrádka Martin Schmarcz se na svém facebookovém profilu vyjádřil k lídrovi SPD Tomiu Okamurovi.

Rusové jsou Mongolové a my jsme Němci, uvedl blízký spolupracovník Bělobrádka a Topolánka
Foto: Vít Hassan
Popisek: Mirek Topolánek

„Tomio prý chce být Slovan. To aby se odstěhoval na Ukrajinu. Ne, dál – Rusové jsou Mongolové. My jsme Němci,“ podotkl Schmarcz.

Martin Schmarz se na sociálních sítích nechává unést poměrně často. Před rokem doporučoval, abychom přijali v této zemi milion Němců, protože ti by se prý u voleb chovali mnohem rozumněji než my.

A jindy zase zaperlil vyznáním, psaným v nočních hodinách: „Náš civilizovaný svět se rozpadá. Exithujeři a kremrolky jsou dnešní Vandalové a husité. A Babiš je náš Atilla Hun".

V březnu 2017, když byl ještě zaměstnán u Pavla Bělobrádka na Úřadu vlády, se vyznal ze své radosti z vypuknutí kauzy korunových dluhopisů premiéra Babiše. Schmarz v euforii tvrdil, že je to začátek Babišova konce. „Pamatujte si: dnešek je dnem obratu k lepšímu. Ano, bude líp. Já mám takovou radost,“ psal. O půl roku později Andrej Babiš s hnutím ANO vyhrál volby a získal téměř třicet procent hlasů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617.584 korun

10:50 Ewa Farna zazpívá v Kolíně na náměstí. Dostane za to 617.584 korun

ParlamentníListy.cz si v posledních týdnech všímají řady smluv, které přibývají ve veřejných registr…